Razer Seiren Mini

Hot
Ερμής Δερβίσης
Razer Seiren Mini

Razer Seiren Mini

Το νέο budget gaming μικρόφωνο της Razer κοστίζει 50 δολάρια.

Κατά την διάρκεια της RazerCon 2020, η Razer αποκάλυψε το Seiren Mini, την μίνι εκδοχή του ομώνυμου μικροφώνου της, η οποία έχει αρκετά ανταγωνιστική τιμή.
 
Το συγκεκριμένο μικρόφωνο που περιέχει συμπυκνωτή 14 χιλιοστών και λειτουργεί με USB. Η Razer καταφέρνει με το συγκεκριμένο μικρόφωνο να κάνει τον ήχο να ακούγεται πιο καθαρός και πιο κοντά στην πραγματικότητα σε σχέση με ανταγωνιστικά μικρόφωνα, όπως το Blue Snowball Ice και το JLab Talk Go, ένα μικρόφωνο της ίδιας αξίας.
 
Αυτή δεν είναι η μοναδική σύγκριση που έγινε μεταξύ της Razer και της Blue. Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ισχυρισμούς είναι ότι η ποιότητα του Seiren Mini είναι ιδία ή και καλύτερη από τα Yeti και Yeti Nano της Blue. Το Seiren Mini είναι σχεδιασμένο να αναπαριστά τους ήχους με μεγαλύτερη ακρίβεια. Τα μικρόφωνα Blue Yeti έχουν περισσότερα χαρακτηριστικά στην διπλάσια τιμή και είναι και αρκετά μεγαλύτερα σε μέγεθος. Το Seiren Mini είναι λίγο μεγαλύτερο από 15 εκατοστά, οπότε μπορεί να μεταφερθεί εύκολα και δεν πιάνει πολύ χώρο πάνω σε ένα γραφείο. Το σλόγκαν που έχει και του ταιριάζει είναι "καθαρός ήχος σε μικρό μέγεθος".

Για να καταφέρει να διαθέσει το Razer Seiren Mini στην συγκεκριμένη τιμή και να έχει την υψηλή ποιότητα ήχου που υπόσχεται, η Razer αφαίρεσε τα knobs, τις συνδέσεις 3,5 χιλιοστών και το mute. Επίσης, το Seiren Mini έχει 16,2 εκατοστά ύψος και 8,89 εκατοστά μήκος. Σκοπός της εταιρείας είναι το Seiren Mini να είναι όσο γίνεται ευκολότερο στη χρήση και προορίζεται για καινούργιους δημιουργούς περιεχομένου οι οποίοι επιθυμούν καλύτερης ποιότητας ήχο από αυτόν που προσφέρει το μικρόφωνο που έχουν ενσωματωμένο στα ακουστικά.
 
To Razer Seiren Mini θα είναι διαθέσιμο από τις 10 Οκτωβρίου σε μαύρο, λευκό, και ροζ χρώμα.
 
Δείτε επίσης την παρουσίαση των Razer Blackshark V2 και V2 X και συζητήστε για την Razer στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 12/10/2020 11:52
Σε μαύρο χρώμα πιστεύω είναι άψογο και η τιμή του προσιτή.
Notification