Ειδήσεις Κονσόλες Νέα Xbox One controllers

Νέα Xbox One controllers

Tuesday, 03 Jan 2017  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (3 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7b/77/ef/2824379-customxbox-78-1425751284.jpg
 

Νέα Xbox One controllers

Κόκκινο και military χρώμα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/3/15] Η Microsoft ανακοίνωσε μία νέα σειρά από οκτώ χειριστήρια για το Xbox One, τα οποία είναι βασισμένα σε games όπως τα Halo 5: Guardians, Battlefield Hardline, The Witcher 3: Wild Hunt, State of Decay, Evolve, Ori and the Blind Forest και άλλα.

Δυστυχώς όλα τους είναι διαθέσιμα μόνο στην έκθεση PAX East που διεξάγεται αυτό το σαββατοκύριακο στην Αμερική. Η διαδικασία απαιτεί να τραβήξετε φωτογραφία με τα χειριστήρια (βρίσκονται στο περίπτερο της Microsoft) και να τα στείλετε με Twitter στο @Xbox συμπεριλαμβάνοντας τα hashtags #XboxOne και #XboxSweeps στο μήνυμά σας. Μία έξυπνη τακτική της Microsoft να αποκτήσει περισσότερους followers στο Twitter και να δώσει brand awareness στην κονσόλα της.

Η Microsoft ετοιμάζει παράλληλα ένα Xbox One με The Witcher 3 skin. Θα μπορείτε να το κερδίσετε με παρόμοια διαδικασία, κοινώς τραβάτε φωτογραφία μαζί του και το στέλνετε μέσω twitter στο @Xbox, με τα hashtags #XboxWitcher3Sweeps και #XboxOne στο μήνυμά σας. 

Τα χειριστήρια Xbox One θα μπορούν να συνδεθούν σύντομα και στα PC.

[UPDATE: 5/5/15] Η Microsoft γιόρτασε την 4η Μαΐου επιδεικνύοντας σχέδια για χειριστήρια του Xbox One με θέμα το Star Wars.

Η συγκεκριμένη ημέρα είναι αφιερωμένη στη διάσημη σειρά ταινιών. Τα σχέδια των χειριστηρίων δυστυχώς είναι απλά ιδέες προς το παρόν, όπως άφησε να εννοηθεί η Microsoft σε δημοσίευμά της.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερα σχέδια τα οποία δεν φαίνονται και πολύ πρακτικά. Ίσως με λίγη δουλειά βέβαια θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν. Τα σχέδια που απεικονίζονται είναι αυτά των Boba Fett, Stormtrooper, C-3PO και Chewbacca. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες.

xbox one star wars controller concept 4
 xbox one star wars controller concept 2 
xbox one star wars controller concept 3
 xbox one star wars controller concept 1

Δείτε το τρέιλερ του αναμενόμενου Star Wars Battlefront και διαβάστε πληροφορίες για το gameplay του.

[UPDATE 2: 10/9/15] Ζήστε τη δράση όπως ποτέ άλλοτε με το ασύρματο χειριστήριο Xbox One.

Οι σκανδάλες διαθέτουν λειτουργία δόνησης, ώστε να αισθάνεστε κάθε χτύπημα και έκρηξη. Μοχλοί με ταχύτερη ανταπόκριση και ένα βελτιωμένο πληκτρολόγιο κατεύθυνσης παρέχουν μεγαλύτερη ακρίβεια. Επιπλέον, με την υποδοχή στερεοφωνικών ακουστικών 3,5 mm, μπορείτε να συνδέσετε απευθείας οποιαδήποτε συμβατά ακουστικά. Συνεχίστε να απολαμβάνετε τη δράση, χάρις στο κιτ φόρτισης κατά το παιχνίδι, το οποίο περιλαμβάνει μπαταρία που επαναφορτίζεται στη διάρκεια του παιχνιδιού ή μετά, ακόμη και όταν το Xbox βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής.

Το κορυφαίο χειριστήριο παιχνιδιών – τώρα ακόμη πιο βελτιωμένο:
- Αισθανθείτε την δράση με τις σκανδάλες Impulse. Μοτέρ δόνησης μέσα στις σκανδάλες παρέχουν ανάδραση υψηλής ακρίβειας, ζωντανεύοντας όπλα, συγκρούσεις και τραντάγματα για ένα πρωτόγνωρο επίπεδο ρεαλισμού στα παιχνίδια.*
- Περιλαμβάνει υποδοχή στερεοφωνικών ακουστικών 3,5 mm που σας επιτρέπει να συνδέσετε τα αγαπημένα σας ακουστικά παιχνιδιών απευθείας στο χειριστήριο.
- Τώρα καθιστά εφικτές τις ενημερώσεις υλικολογισμικού ασύρματα, γεγονός το οποίο καταργεί την ανάγκη σύνδεσης του χειριστηρίου μέσω καλωδίου USB για τη λήψη ενημερώσεων
- Ο σχεδιασμός του πληκτρολογίου κατεύθυνσης επιτρέπει ανταπόκριση σε περίπλοκες κινήσεις σάρωσης και κατεύθυνσης.
- Οι μοχλοί επιτρέπουν καλύτερο κράτημα και μεγαλύτερη ακρίβεια.
- Οι σκανδάλες και τα μπροστινά κουμπιά έχουν σχεδιαστεί για ταχύτερη πρόσβαση.

Επιπλέον δυνατότητες:
- Περιεχόμενα: Ασύρματο χειριστήριο και μπαταρίες τύπου AA (2).
- Εμβέλεια ασύρματης σύνδεσης έως 3,5 m.
- Συνδέστε ταυτόχρονα έως και 8 ασύρματα χειριστήρια στην κονσόλα σας.
- Κουμπιά Menu και View για εύκολη πλοήγηση.
- Νέα ενσωματωμένη υποδοχή στερεοφωνικών ακουστικών για πρόσθετες συσκευές όπως είναι τα ακουστικά συνομιλίας.
- Συμβατό με τα Ακουστικά συνομιλίας Xbox One και τα Στερεοφωνικά ακουστικά Xbox One
- Περιεχόμενο: Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου και καλώδιο φόρτισης (μήκους 2,7 m USB σε Micro-USB).
- Ενδεικτική λυχνία φόρτισης LED ενσωματωμένη στο ίδιο το καλώδιο.

Αποκτήστε το Xbox One Wireless controller σε οποιοδήποτε κατάστημα Πληροφορικής.

[UPDATE 3: 19/3/16] Η Microsoft μέσω του Xbox Wire ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων Special Edition Wireless Controllers για το Xbox One.

Το πρώτο εξ' αυτών ονομάζεται Dusk Shadow και το δεύτερο Copper Shadow. Πέρα από τον εντυπωσιακό χρωματισμό τους, τα δύο χειριστήρια προσφέρουν τις ίδιες ακριβώς λειτουργίες με το παραδοσιακό Xbox One Wirelless Controller. Αμφότερα κοστίζουν 69.99 δολάρια και για την ώρα θα διατεθούν αποκλειστικά μέσω του αμερικανικού Microsoft Store, αλλά και σε κάποιους retailers του εξωτερικού όπως το GameStop και το Best Buy στα τέλη Μαρτίου. Με βάση την ανακοίνωση της Microsoft πάντως από τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσουν σε παγκόσμια κλίμακα, οπότε το πιο πιθανό είναι να τα δούμε σύντομα και στην Ελλάδα.

Εσάς πώς σας φαίνονται τα νέα συλλεκτικά χειριστήρια του Xbox One; Σκέφτεστε να αγοράσετε κάποιο από αυτά; 

[UPDATE 4: 13/9/16] Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο κυκλοφορίας ορισμένων συλλεκτικών κονσολών και gamepads, τα οποία γίνονται διαθέσιμα αποκλειστικά σε ορισμένα καταστήματα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Κάτι ανάλογο ισχύει δυστυχώς και για τα νέα PS4 και Xbox One controllers.

Το DualShock 4 Gold Controller πωλείται αποκλειστικά στο Gamestop για 60 ευρώ. Ένα χειριστήριου χρυσού χρώματος είναι ότι πρέπει, τόσο στην όψη όσο και πρακτικής χρησιμότητας, αφού -σε αντίθεση με τα μαύρα DualShock 4- δεν το χάνεις ποτέ από τα μάτια σου. Η διαθεσιμότητά του θα ξεκινήσει στα μέσα Νοεμβρίου.

Η Microsoft ανακοίνωσε αντίστοιχα δύο νέα gradient Xbox One controllers. Ένα γαλάζιο και ένα μωβ σκούρο που σβήνει σε μαύρο. Το δεύτερο θα ταίριαζε γάντι στον Eazy Purple. Η τιμή του μπλέ θα κυμαίνεται στα 60 ευρώ και αναμένεται να πωλείται από τις 27 Σεπτεμβρίου στο Microsoft Store και στο κατάστημα Best Buy της Αμερικής (δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα το δούμε στα δικά μας καταστήματα). Το μωβ θα πωλείται αρχής γενομένης από τις 4 Οκτωβρίου στα 65 ευρώ και μόνο στις αγορές της Μ. Βρετανίας, της Αμερικής και του Καναδά.

[UPDATE 5: 20/12/16] Η Microsoft συνεργάζεται με την SCUF για την κυκλοφορία ενός νέου Elite χειριστηρίου.

Το SCUF Elite Professional Controller σας επιτρέπει να παραμετροποιήσετε κάθε σπιθαμή του πριν το αγοράσετε. Βέβαια, μην περιμένετε τις πολυάριθμες επιλογές που προσφέρει το Xbox Design Lab, παρόλα αυτά υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικοί συνδυασμοί για να φέρετε το χειριστήριο στα μέτρα σας.

Μεταξύ άλλων, μπορείτε να επιλέξετε χρωματισμό για κάθε μέρος του controller, να προσθέσετε λαβές και αναλογικούς μοχλούς με textured επιφάνεια, να διαλέξετε διαφορετικό D-Pad ή να συμπεριλάβετε έως και τέσσερα paddles της εταιρείας στο πίσω μέρος του χειριστηρίου. Ακόμα και αν έχετε ήδη στην κατοχή σας το Elite Controller, μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστά μεταξύ άλλων τα paddles, το D-Pad και τους αναλογικούς μοχλούς.

Η τιμή του SCUF Elite Professional Controller ξεκινάει από τα 149 δολάρια, ενώ τα αξεσουάρ κοστίζουν 30-40 δολάρια. Η διαθεσιμότητά τους ξεκινάει σύντομα.

Δείτε το Gears of War 4 Xbox Elite Wireless controller και όλες τις πληροφορίες για το Project Scorpio. Συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

[UPDATE 6: 3/1/17] Η Μicrosoft ανακοίνωσε νέο Xbox One controller σε χρώμα κόκκινο. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το χειριστήριο της Microsoft σε κόκκινες αποχρώσεις αφού έχει κυκλοφορήσει παρόμοιο για χάρη του Gears of War. Το νέο χειριστήριο θα περιλαμβάνει το βελτιωμένο D-pad με grips, μεγαλύτερο ασύρματο range και Bluetooth support έτσι ώστε να συνδεθεί με PC και tablets.

xbox controllers red green orange

Μπορείτε να το βρείτε στην τιμή των 65 ευρώ στο επίσημο site της Microsoft. Σίγουρα σε κόκκινο χρώμα, το χειριστήριο παίρνει άλλη μορφή αλλά κατά την άποψή μας υπάρχουν πιο εντυπωσιακά σχέδια σε gradient ή ειδικές εκδόσεις. Στην Ευρώπη θα εμφανιστούν από τις 31 Ιανουαρίου και έπειτα.

Σκέφτεστε να αγοράσετε το νέο κόκκινο controller; Πείτε μας τις απόψεις σας στο αντίστοιχο forum topic.

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις του Xbox One και συζητήστε τις στο Xbox forum. Ανταλλάξτε Xbox Live gamertag μαζί μας στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 BillyB (Level 12) 07/03/2015 20:11
Ερωτεύτηκα λέμε!Πρώτο αεροπλάνο για Αμερική.
#2 +1 Parou (Level 20) 08/03/2015 10:20
Υπεροχα χειριστηρια ;-) ....αδικειται η ελλαδα :-?
#3 MadMax (Level 4) 08/03/2015 14:02
Πανέμορφα ολα..!Μακάρι να τα βλέπαμε και στα μαγαζια.
Notification