Ειδήσεις Κονσόλες Retro Fighters Next Gen Nintendo 64 Controller

Retro Fighters Next Gen Nintendo 64 Controller

Thursday, 10 Aug 2017  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/22/89/7f/next-gen-nintendo-64-controller-36-1502382858.jpg
 

Retro Fighters Next Gen Nintendo 64 Controller

Έπιασε τον στόχο του στο Kickstarter το επανασχεδιαμένο third-party χειριστήριο.

Η εταιρεία Retro Fighters πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα επανασχεδιασμένο χειριστήριο για το Nintendo 64.

Το Next Gen Nintendo 64 Controller (όπως ονομάζεται) κατάφερε να συλλέξει τις 13.000 δολάρια που ζητούσε μέσω του Kickstarter μέσα σε μόλις μια ημέρα, ενώ αυτή την στιγμή έχει ξεπεράσει ήδη τις 34.000 δολάρια και ενώ απομένουν 29 ημέρες ακόμα έως ότου ολοκληρωθεί η καμπάνια. Το χειριστήριο πέρα από το Nintendo 64, είναι συμβατό και με PC με την χρήση σχετικού αντάπτορα.

Όπως μπορείτε να δείτε στις σχετικές εικόνες στην gallery του άρθρου, ο αναλογικός μοχλός έχει μεταφερθεί στα αριστερά του χειριστηρίου και ο σχεδιασμός του ακολουθεί την λογική των Pro Controller του Switch και του χειριστηρίου του Xbox 360. Επιπλέον, διαθέτει τέσσερις σκανδάλες (οι δύο εξ αυτών αναλογικές) στο επάνω μέρος και τα κλασικά C-buttons και A-B buttons στα δεξιά. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αυθεντικά memory cards και Rumble Paks στο νέο χειριστήριο.

Το Next Gen Nintendo 64 Controller θα κοστίζει μόλις 20 δολάρια (17 ευρώ) και θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Διαβάστε επίσης για την επανακυκλοφορία retro games σε retail από την Nintendo, για την παρουσία της στην Gamescom 2017 και την φήμη για την κυκλοφορία του Nintendo 64 Classic Mini. Συζητήστε για το επανσχεδιασμένο χειριστήριο του N64 στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification