Ειδήσεις Κονσόλες Nintendo: ''Κάποια μελλοντικά games του Switch θα χρειάζονται κάρτα μνήμης''

Nintendo: ''Κάποια μελλοντικά games του Switch θα χρειάζονται κάρτα μνήμης''

Monday, 04 Sep 2017  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μαρίνος Τζώτζης   | (1 σχόλιο)
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c4/2c/36/switch-sd-cards-87-1504534884.jpg
 

Nintendo: ''Κάποια μελλοντικά games του Switch θα χρειάζονται κάρτα μνήμης''

Για να μπορέσετε να παίξετε όλο τους το περιεχόμενο.

Σύμφωνα με την Nintendo κάποια μελλοντικά games του Switch θα απαιτούν κάρτες μνήμης για να μπορέσετε να παίξετε όλο τους το περιεχόμενο.

Η Nintendo δήλωσε πως κάποια από τα μεγαλύτερα επερχόμενα games στο Switch θα απαιτούν κάρτες μνήμης ώστε να είστε σε θέση να παίξετε το περιεχόμενό τους στην εντέλεια. Ένα παράδειγμα αυτού είναι και το νέο box art του NBA 2K18 (θα το βρείτε στην gallery)όπου αναγράφεται πως πρέπει να έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο ώστε να κατεβάσετε μέρος του αλλά και κάρτα μνήμης για να το αποθηκεύσετε. Η προειδοποίηση αυτή θα υπάρχει σε όλα τα retail games που θα απαιτούν τη χρήση κάρτας μνήμης τόσο στο μπροστά όσο και το πίσω μέρος των συσκευασιών για την αποφυγή προβλημάτων με τους καταναλωτές. Ακόμη, για όσους από εσάς αγοράζετε games online, θα υπάρχει και η ανάλογη πληροφόρηση για το μέγεθος του game που σας ενδιαφέρει.

Εκπρόσωπος της Nintendo στην Αμερική δήλωσε μάλιστα πως χωρίς κάρτα μνήμης θα μπορείτε να παίξετε μόνο ένα μέρος του game που αγοράσατε απευθείας μετά την αγορά σας. Η Nintendo ανακοίνωσε και τη συνεργασία της με την Sandisk, με σκοπό τη δημιουργία καρτών μνήμης μεγέθους 64 και 124GB, με συσκευασίες που θα απεικονίζουν χαρακτήρες από games της.

Δείτε ακόμη την αναλυτική λίστα με τα games του Nintendo Switch και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 06/09/2017 22:32
Λίγο αργά το θυμήθηκαν.
Notification