Ειδήσεις Κονσόλες Nintendo Switch: Θα χρειαστείτε SD Card για το NBA 2K18

Nintendo Switch: Θα χρειαστείτε SD Card για το NBA 2K18

Friday, 15 Sep 2017  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4a/b5/de/switch3nba2k18-93-1505499414.jpg
 

Nintendo Switch: Θα χρειαστείτε SD Card για το NBA 2K18

Ο αρχικός αποθηκευτικός χώρος δεν αρκεί.

Το NBA 2K19 κυκλοφορεί επίσημα στις 19 Σεπτεμβρίου και από σήμερα για όσους το έχουν προπαραγγείλει.

Στο Nintendo Switch θα χρειαστείτε 22.9GB αποθηκευτικού χώρου για αρχή, με το κάθε save να απαιτεί 5GB. Όλα αυτά ενώ τα games της Nintendo στο Switch χρειάζονται μόλις 3.2GB για να κατέβουν ολόκληρα.

Απ' τη στιγμή που το Switch έχει 32GB μνήμης και 25GB εξ αυτών αξιοποιούνται για αποθηκευτικό χώρο στα games, αναγκαστικά όσοι αποκτήσατε το Switch θα χρειαστείτε μια SD Card, τουλάχιστον 32GB, αν φυσικά βολεύεστε με ένα save κι αν αυτό το save δεν διπλασιαστεί σε μέγεθος στο μέλλον.

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι μονίμως ένα θέμα σε όλες τις κονσόλες της Nintendo, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει αξιοποιήσει σκληρούς δίσκους σε κονσόλα της, όπως κάνουν αντίστοιχα Microsoft και Sony. Κατ' επέκταση χρειάζεστε SD Card με ότι αυτό συνεπάγεται (κόστος, φθορά με την πάροδο του χρόνου κτλ).

Το NBA 2K18 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch. Δείτε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification