Ειδήσεις Κονσόλες Nintendo Labo για το Switch

Nintendo Labo για το Switch

Friday, 20 Apr 2018  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/75/09/ea/nintendo-labo-75-1516276480.jpg
 

Nintendo Labo για το Switch

Ανταλλακτικά εξαρτήματα. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 18/1/18] Η Nintendo ανακοίνωσε το Labo, μία "νέα διαδραστική εμπειρία για το Nintendo Switch" όπως χαρακτηριστικά την ονομάζει.

Το Labo είναι στην ουσία ένα cardboard box, του οποίου μπορείτε να αλλάξετε σχήμα, δημιουργώντας έτσι cardboard εκδόσεις πραγματικών αντικειμένων, όπως για παράδειγμα ένα σπίτι, ένα πιάνο 13 πλήκτρων, ένα καλάμι ψαρέματος ή μια μηχανή. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια ονομάζονται Toy-Cons. Αν εισάγετε χειριστήρια Joy-Con σε αυτά τα παιχνίδια που θα κατασκευάσετε, τότε θα μπορείτε να παίξετε games με theme ανάλογα της δημιουργίας σας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το Nintendo Labo απευθύνεται κυρίως σε μικρές ηλικίες, που μπορούν να διδαχθούν κατασκευάζοντας και παίζοντας. Θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου. Η τιμή του ανέρχεται στα 70 ευρώ και στο πακέτο θα βρείτε ένα Variety Kit, που σας επιτρέπει να χτίσετε τις κατασκευές που προαναφέραμε. Υπάρχει επίσης και το Robot Kit με κόστος 80 ευρώ που περιλαμβάνει στολή ρομπότ. Κάθε kit έχει το δικό του software.

Κάθε Labo περιλαμβάνει επίσης σετ customization με μεμβράνες, αυτοκόλλητα και χρωματιστή ταινία, το οποίο πωλείται θα χωριστά για 10 ευρώ. 

[UPDATE: 16/2/18 - Τρία νέα τρέιλερ για τα kits] Η Nintendo κυκλοφόρησε νέα τρέιλερ για το Nintendo Labo με τα χαρακτηριστικά των δημιουργικών αυτών σετ.

Τα πρώτο βίντεο προσφέρει μια βαθύτερη ματιά στις κατασκευές που προορίζονται για το Nintendo Switch, δείχνοντας τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τα συναρμολογήσετε αλλά και να τα αξιοποιήσετε στο παιχνίδι σας.

Τα άλλα δύο βίντεο αφορούν τις δύο κατασκευές που θα κυκλοφορήσουν αρχικά, τα Variety και Robot Kits.

[UPDATE 2: 20/4/18 - Ανταλλακτικά εξαρτήματα] Η Nintendo θα κυκλοφορήσει ανταλλακτικά για το Nintendo Labo.

Το Labo για το Switch κυκλοφόρησε και επίσημα και η Nintendo έσπευσε να ανακοινώσει πως θα διαθέσει και ανταλλακτικά εξαρτήματα, σε περίπτωση που υπάρξει φθορά ή βλάβη σε κάποιο από τα Labos που θα αγοραστούν. Μέσα από το online store της εταιρείας μπορείτε να αποκτήσετε επιπλέον εξαρτήματα για το Labo σας.

Για παράδειγμα θα χρειαστεί να ξοδέψετε 9 ευρώ σε περίπτωση όπου θέλετε να αντικαταστήσετε την cardboard σας. Οι τιμές των εξαρτημάτων διαφέρων ανάλογα με το Labo Kit που διαθέτετε.

Συζητήστε για το Nintendo Labo στο παρακάτω forum topic. Το Labo επιβεβαιώνει πάντως τα λεγόμενα του προέδρου της εταιρείας, Tatsumi Kimishima, ότι η Ιαπωνική εταιρεία "θέλει να προσεγγίσει νέους χρήστες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και όσοι σπάνια αγγίζουν κονσόλες".

Αν δεν έχετε Switch τότε δείτε τον PC emulator που ετοιμάζεται.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification