Ειδήσεις Κονσόλες PlayStation Assist: Πατέντα της Sony τύπου Alexa και Cortana

PlayStation Assist: Πατέντα της Sony τύπου Alexa και Cortana

Sunday, 29 Sep 2019  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/75/c5/3c/playstation-assist-43-1569791536.jpg
 

PlayStation Assist: Πατέντα της Sony τύπου Alexa και Cortana

Θα σας δίνει πληροφορίες μέσα στα games.

 

Η Sony κατοχύρωσε πατέντα ευρεσυτεχνίας Voice Assistant με την ονομασία "PlayStation Assist".

Η πατέντα αυτή έχει τα πρότυπα των Alexa και Cortana, καθώς διαθέτει A.I. και σύμφωνα με την αναλυτική Daniel Ahmad, το PS Assistant θα δουλεύει μέσα στα games, ώστε να μπορείτε για παράδειγμα να το ρωτήσετε πληροφορίες για το παιχνίδι και να σας απαντήσει. Οι πληροφορίες αυτές θα αφορούν για παράδειγμα quests, αντικείμενα που θα υπάρχουν γύρω σας (σ.σ. όπως health ή πυρομαχικά), το pathfinding για να λάβετε ακριβή απάντηση στο χάρτη κτλ.

 

 

Στην περιγραφή του προϊόντος, η Sony έχει εισάγει την επεξήγηση: "μέθοδο για βοήθεια στα games. Θα χρησιμεύει ως βοήθεια από όσους από εσάς κολλάνε σε κάποιο σημείο ενός video game. Η μηχανή της A.I. θα μαθαίνει εις βάθος τα όσα γίνονται και η εμπειρία σας θα βελτιώνεται. Αν δεν θέλετε βοήθεια, θα μπορείτε απλά να πάρετε για παράδειγμα συμβουλές στρατηγικής ή να βρείτε τον ιδανικό χρόνο να παίξετε με άλλους παίκτες. Επίσης, μέσω companion, το PS Assistant θα καταγράφει τα achievements σας.

Δείτε ακόμη το online shop της Sony στο οποίο πουλάει μέχρι και κονσόλες.

Συζητήστε για το PlayStation Assist στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification