To PS5 ενός YouTuber είναι το πρώτο που εμφάνισε σφάλμα και δεν λειτουργεί

Hot
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
1
To PS5 ενός YouTuber είναι το πρώτο που εμφάνισε σφάλμα και δεν λειτουργεί

To PS5 ενός YouTuber είναι το πρώτο που εμφάνισε σφάλμα και δεν λειτουργεί

Ο JeremyPenter, γνωστός ως ACG, το ανέβασε στο Twitter.

Το PS5 θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και ο Jeremy Penter, γνωστός ως ACG που κάνει reviews στο YouTube, ανέβασε στο Twitter ότι αυτό που του έστειλε η Sony είναι πλέον ''νεκρό''.

Ο YouTuber αντιμετώπισε προβλήματα με το PS5, αφού η κονσόλα έκανε συνεχώς rebuild στην database, ειδικά όταν χρησιμοποίησε εξωτερικό σκληρό για να αποθηκεύσει και να τρέξει κάποια games για τις ανάγκες των reviews. H διαδικασία είχε ως αποτέλεσμα η κονσόλα να κάνει επανεκκίνηση, να έχει θέματα με την σύνδεση στο διαδίκτυο και τελικά να μην ανοίγει καν.

 

 

Πάντως ο Penter τόνισε ότι επικοινώνησε με το τμήμα υποστήριξης της Sony πριν το πρόβλημα γίνει οριστικό. Δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς προκάλεσε το πρόβλημα στην κονσόλα, αλλά αν κρίνουμε από τις ανεπιτυχείς προσπάθειες της Sony να διορθώσει το σφάλμα, μπορεί και να περάσει καιρός μέχρι να μάθουμε. Η αλήθεια είναι ότι πολλές κονσόλες ειδικά κατά τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους παρουσιάζουν προβλήματα και αυτό μπορεί να πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.

Δείτε το PS5 που υπερθερμάνθηκε σε κατάστημα και εμφάνισε σφάλμα και συζητήστε για το PlayStation 5 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 11/11/2020 16:18
Για αυτό καλό είναι να περιμένουμε μερικούς μήνες πρν την αγορά για να δούμε όλα τα προβλήματα.
Notification