Disney Kids TV box

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Disney Kids TV box

Disney Kids TV box

Η πρώτη κονσόλα της Disney με κόστος 94 ευρώ.

Στα πλαίσια της CES 2017 η Disney ανακοίνωσε ένα streaming box το οποίο θα συνδέεται με την τηλεόρασή σας και θα παίζει Android games.

Η συσκευή κατασκευάστηκε από την εταιρεία Snakebyte και θα μπορεί παράλληλα να παίξει ταινίες ή μουσική. Θα έχει εξ αρχής εγκατεστημένες διάφορες ταινίες, σειρές και games. Η Disney δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το πλήρες περιεχόμενο της κονσόλας.

Το Disney Kids TV box θα είναι συμβατό με Bluetooth χειριστήρια, ενώ θα μπορείτε προαιρετικά να αγοράσετε και το επίσημο χειριστήριο της κονσόλας.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Διαβάστε ακόμη για την επανακυκλοφορία κλασικών Disney games. Συζητήστε περισσότερα για την Disney στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kalliniki (Level 18) 09/01/2017 14:59
Καλή φάση! Ωραίο θα ήταν αν πρόσθεταν και τα παιχνίδια που ύπηρχαν σε κονσόλες π.χ του Playstation 1. Είχε πάρα πολλούς τίτλους από παιχνίδια της Disney. Αναμένω να δω τι θα περιέχει.
Notification