PS5: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
PS5: Ημερομηνία κυκλοφορίας

PS5: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ανακοινώθηκε και επίσημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/4/17] Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, ο Damian Thong από την εταιρεία ανάλυσης δεδομένων Macquarie Capital Securities, προβλέπει ότι η Sony θα κυκλοφορήσει το επόμενο PlayStation μέσα στο Β' εξάμηνο του 2018.

Οι προβλέψεις των αναλυτών δεν πέφτουν πάντοτε μέσα. Ωστόσο, ο Thong είχε προβλέψει την κυκλοφορία των PS4 Pro και PS4 Slim. Θυμίζουμε ακόμη ότι το PS4 είχε ανακοινωθεί 9 μήνες πριν από την κυκλοφορία του, ενώ τα PS4 Slim και PS4 Pro μοντέλα μόνο μία εβδομάδα και δύο μήνες αντίστοιχα πριν την κυκλοφορία τους.

Για να δούμε αν η Sony προγραμματίζει να μπει πρώτη στην ένατη γενιά κονσολών, όπως επίσης και να κόψει από τις πωλήσεις του Project Scorpio ή αν θα περιμένει κάποια επιπλέον χρόνια. Επίσης ένα ακόμη ερώτημα που γεννάται είναι τι θα συμβεί με τα PS4 games στο PS5, μιας και η Sony δεν έχει δείξει διάθεση για backwards compatibility, πέραν αυτής που είχε το PS3, είτε στην αρχική του έκδοση, είτε στις επόμενες που διατήρησαν έστω το PS1 emulation.

[UPDATE: 7/7/17 - Φήμη για 2019 ή 2020] Ο αναλυτής της gaming βιομηχανίας Michael Pachter έκανε εκτίμηση ότι το PS5 "θα κυκλοφορήσει το 2019 ή το 2020, πιθανότατα μάλλον το 2019" και θα είναι backwards compatible με τα PS4.

Μέχρι τότε θεωρεί ότι τα μισά σπίτια στην Αμερική θα έχουν 4K τηλεοράσεις, ενώ για τον υπόλοιπο κόσμο το ποσοστό θα κυμαίνεται στο 35%. Που να έρθουν κατά Ελλάδα μεριά.

[UPDATE 2: 15/11/17 - Φήμες για κυκλοφορία το 2020 με κόστος κάτω από 500 δολάρια] Ο αναλυτής της Wedbush Securities, Michael Pachter, δήλωσε σε νέο του βίντεο, ότι το PS5 θα κυκλοφορήσει το 2020 και ότι δεν θα κοστίζει 500 ή περισσότερα δολάρια, αλλά κάτι λιγότερο.

Ο Pachter απ' ότι φαίνεται κάνει απλά μια εκτίμηση, λέγοντας ότι κονσόλες με κόστος 500 δολάρια (αντίστοιχα 500 δικά μας ευρώ μιας και δεν γίνεται μετατροπή συναλλάγματος) παραδοσιακά δεν τα πηγαίνουν καλά. Θεωρεί βέβαια ότι αν το Xbox One X συνεχίσει να κάνει καλές πωλήσεις με κόστος 500 ευρώ, τότε ο ίδιος μπορεί και να διαψευστεί, ειδικά αν οι συνολικές πωλήσεις των Xbox One ανέβουν σε αριθμό πολύ μεγαλύτερο των 10 εκατομμυρίων που είναι τώρα. Αν ο κόσμος τιμήσει δηλαδή το Xbox One X, τότε ο Pachter εκτιμά οτι και η Sony θα δοκιμάσει να πουλήσει την νέα της κονσόλα 9ης γενιάς (το PS5) στα 500 ευρώ. Αν όμως το Xbox One X πουλάει απλά 1-2 εκατομμύρια μονάδες το χρόνο, τότε η Sony θα επιλέξει χαμηλότερη τιμή.

Ο Pachter μας θυμίζει μάλιστα ότι το PS3 έκανε λανσάρισμα με κόστος 600 δολάρια και δεν τα πήγε καθόλου καλά, όπως επίσης το Xbox One ξεκίνησε με 500 δολάρια, δεν τα πήγε καλά και ανέκαμψε όταν αφαιρέθηκε το Kinect από την συσκευασία και η τιμή του έπεσε στα 400 ευρώ. Πολλοί gamers άλλωστε έχουν την άποψη ότι δεν θέλουν να δίνουν πάνω από 300-400 ευρώ ανά κονσόλα.

[UPDATE 3: 9/4/18 - Νέα φήμη για 2020] Πέντε μήνες μετά την τελευταία του πρόβλεψη, ο αναλυτής της Wedbush Securities, Michael Pachter, επανέλαβε την αρχική του πρόβλεψη για κυκλοφορία το 2020.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες, η κονσόλα δεν θα κυκλοφορήσει σίγουρα μέσα στο 2018. Κατά 25% θα την δούμε το 2019 και κατά 75% το 2020.

[UPDATE 4: 17/5/18 - Η Take-Two προβλέπει κυκλοφορία το 2020] Μετά τις εκτιμήσεις των αναλυτών, για πρώτη φορά έχουμε πρόβλεψη για την κυκλοφορία του PS5 από εκδότρια εταιρεία.

Αναφερόμαστε στην Take-Two Interactive, με τον διευθύνων σύμβουλό της Strauss Zelnick να εκτιμά πως η επόμενη κονσόλα της Sony θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων μέσα στο 2020. Όπως βλέπουμε, οι εκτιμήσεις της Take-Two συμπίπτουν με τις αντίστοιχες του αναλυτή της Wedbush Securities Michael Patchter. Όντας όμως ένας από τους μεγαλύτερους publishers, η δήλωση της Take-Two Interactive έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, μιας και υπάρχει πιθανότητα να έχει συζητήσει ήδη με την Sony για το PS5. Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε και στα PC, αναφέροντας ότι τα θεωρεί ως μια σημαντική πλατφόρμα την οποία θα στηρίξει.

Ιστορικά, η Sony κυκλοφορεί νέα κονσόλα ανά έξι χρόνια, ενώ εξαίρεση αποτέλεσε το PS4 το οποίο το είδαμε επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του PS4. Έως τώρα, έχουν περάσει ήδη πέντε χρόνια από την διάθεση του PS4, ενώ το 2020 θα έχουμε διανύσει ήδη επτά χρόνια από την κυκλοφορία του. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι η Sony έριξε στην αγορά το PS4 Pro τον Νοέμβριο του 2016, ακολουθώντας την λογική του mid-generation refresh για την κονσόλα της.

[UPDATE 5: 23/5/18 - Προβλέψεις για 2020 από το NPD] Σύμφωνα με τον Mat Piscatella, αναλυτή του NPD Group, το PS5 θα κυκλοφορήσει το 2020.

Ο Piscatella πρόσθεσε ότι το PS4 θα τα πάει καλά σε θέμα πωλήσεων ακόμα και το 2019, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από το αν η τιμή του θα πέσει αρκετά. Ωστόσο, εκτιμά ότι οι πωλήσεις του το 2019 θα είναι κατώτερες από το 2018, λόγω της επικείμενης κυκλοφορίας του PS5. Ο αναλυτής προβλέπει ότι το 2020 είναι μια λογική χρονιά για λανσάρισμα νέας κονσόλας, άποψη που βρίσκει σύμφωνους, τόσο την εταιρεία Take-Two όσο και τον Michael Pachter.

[UPDATE 6: 25/5/18 - Σε τρία χρόνια, σύμφωνα με τον John Kodera] Σύμφωνα με τον John Kodera, θα αργήσει ακόμα η ανάπτυξη της νέα κονσόλας PlayStation.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας το στο Wall Street Journal ο John Kodera, διευθύνων σύμβουλος του τμήματος PlayStation, προέβη σε σημαντικές αποκαλύψεις όσον αφορά την επόμενη κονσόλα της Sony. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Θα χρησιμοποιήσουμε τα επόμενα τρία χρόνια για να ετοιμάσουμε το επόμενο βήμα, θα σκύψουμε ώστε να τιναχθούμε υψηλότερα στο μέλλον”. Αυτή η δήλωση συμβαδίζει με την αποκάλυψη της Sony, πως θα συνεχίσει να υποστηρίζει το PS4 μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2021.

Φυσικά, αυτή η αποκάλυψη δεν αλλάζει τις κυκλοφορίες που έχουν προγραμματιστεί ήδη για την πλατφόρμα του PS4. Επίσης, ο ίδιος υποστήριξε πως οι συνδρομές και οι online υπηρεσίες θα παίξουν ακόμα μεγαλύτερο ρόλο σε ότι ακολουθήσει το PS4: “Χρειαζόμαστε να ξεφύγουμε από τον τρόπο βλέπουμε τον κύκλο ζωής μίας κονσόλας. Δεν ζούμε πια σε μία εποχή όπου μπορούμε να σκεφτούμε μόνο την κονσόλα ή μόνο το δίκτυο σαν να είναι δύο διαφορετικά πράγματα”.

Επίσης ο Kodera αναφέρθηκε και στις φορητές συσκευές τις οποίες δεν σκοπεύει να παραμελήσει. Αν η Sony δεν κυκλοφορήσει κάποιο ενδεχόμενο PS5 μέχρι το 2021, θα συμπληρωνόντουσαν οκτώ χρόνια από την κυκλοφορία του PS4, ένα διάστημα ρεκόρ, ανάμεσα στις home consoles της Sony.

[UPDATE 7: 16/11/18 - Νέα φήμη για το 2020] Σύμφωνα με το Kotaku, το PS5 θα κυκλοφορήσει to 2020.

Η φήμη αυτή έχει ως σκεπτικό το ότι η Sony δεν θα παραστεί στην E3 2019.

[UPDATE 8: 8/10/19 - Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Sony ανακοίνωσε και επίσημα ότι το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα του 2020.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στην ένατη γενιά κονσολών, καθώς η κονσόλα της Sony θα λανσαριστεί παρέα με το νέο Xbox (Project Scarlett).

Διαβάστε τις μέχρι τώρα φήμες για το PlayStation 5 και και συζητήστε για την επόμενη κονσόλα της Sony σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 KConstantine (Level 12) 28/04/2017 21:07
Τόσο γρήγορα νέα κονσόλα; Δεν γίνεται. Δεν έχει να κερδίσει κάτι η εταιρεία, ήδη κερδίζει αρκετά από το PS4, και δύσκολο να αγοράσουν όλοι την καινούρια με την μία.
#2 +1 geololj (Level 28) 28/04/2017 21:45
Κωνσταντίνε με τα τωρινά δεδομένα ναι, είναι νωρίς. Μην ξεχνάμε όμως τον ερχομό του Scorpio που θα αλλάξει εντελώς τα δεδομένα όσον αφορά την δυναμική των κονσολών σε σχέση με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Πήραν χαμπάρι ότι έμειναν πίσω τεχνολογικά και τρέχουν να προλάβουν μην γυρίσουν όλοι στο PC gaming, όπου βρίσκεις και αρκετά φθηνότερα games.

Εξάλλου, υπάρχει μια περίεργη κατάσταση αυτή την στιγμή. Το Switch ουσιαστικά είναι κονσόλα ένατης γενιάς. Νέα χαρακτηριστικά, καινούρια αρχιτεκτονική, νέο form factor και προώθηση ως μια εντελώς νέα κονσόλα και όχι ως upgrade του Wii U. Bρισκόμαστε ήδη στην ένατη γενιά των home consoles. Από την άλλη, τα PS4 Pro και Project Scoprio θεωρούνται... 8.5th generation, μιας και αφορούν mid-generation refresh των ήδη υπάρχοντων κονσολών. Μπέρδεμα δηλαδή.

Μένει βέβαια να δούμε πώς θα προωθήσει η Microsoft την νέα της κονσόλα (Project Scorpio). Από την μια, πιστεύω ότι φοβάται να την ρίξει ως ένατης γενιάς στην αγορά γιατί θα υπάρξουν συζητήσεις για αποτυχία του Xbox One (σενάριο ίδιας περίπτωσης με το Wii U, με την διαφορά ότι το Xbox One δεν ξέμεινε από games). Από την άλλη ξέρουμε ότι θα έχει backwards compatibility και θα συνεχίσει να κυκλοφορεί και το Xbox One παρέα με το Scorpio, το τελευταίο όντας μια premium επιλογή, όπως γίνεται δηλαδή στα φθηνότερα και τα ακριβότερα gaming PCs.

PS5:
Όσον αφορά το ίδιο το άρθρο και την φήμη της κυκλοφορίας του PS5 το 2018, δεν ακούγεται και ως απίθανο σενάριο. Για Χριστούγεννα του 2018 το κόβω (αν έρθει εκείνη την χρονιά), αλλιώς μέσα στο 2019 το πολύ. Γνώμη μου είναι ότι θα δούμε να αλλάζουν πολύ τα πράγματα από εδώ και πέρα όσον αφορά τις νέες κονσόλες. Είτε με νέας γενιάς κονσόλες ανά 5 χρόνια, είτε με mid-generation refreshes τύπου PS4 Pro/Project Scorpio, πολιτική που ακολουθούν και οι εταιρείες παραγωγής κινητών (βλέπε iPhone 6, iPhone 6S κτλ).

Προσωπικά πάντως, συμφωνώ Κωνσταντίνε ότι είναι νωρίς και ελπίζω να μην δούμε το παραπάνω σενάριο που ανέφερα.
#3 +2 aims (Level 20) 29/04/2017 00:44
Ας ασχοληθουν οι εταιριες να βγαλουν κανα σοβαρο παιχνιδι κ να αφησουν τις νεες κονσολες καθε τρεις κ λιγο...
#4 +2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 29/04/2017 10:00
Συμφωνώ με τον aims. Αντί να κάθονται να ανταγωνίζονται στη δημιουργία νέων κονσολών ας κοιτάξουν να βγάζουν σταθερά καλούς τίτλους οι εταιρίες.
#5 +2 KConstantine (Level 12) 29/04/2017 11:03
geololj Μου αρέσει πολύ η ανάλυση σου. Το PS3 είχε κυκλοφορήσει το 2006, και το PS4 το 2013. Τώρα όλοι το έχουμε συνηθίσει. Ακόμα και με τα ψεγάδια του, πληρεί αρκετά τις προσδοκίες των χρηστών.
Όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσ ει, ήταν αρκετά ακριβό, και αρκετά καλύτερο από τον προκάτοχο του. Είχε τεχνολογικές βελτιώσεις, και πολλά καινούρια παιχνίδια που κυκλοφορούσαν αποκλειστικά για αυτό -στην αρχή τουλάχιστον, και μπορούμε να πούμε πως ήταν πετυχημένη εμπορική κίνηση.

Τώρα, για να πλασάρουν το PS5 ως κάτι που χρειαζόμαστε, ώστε να έχουμε και εμείς και αυτοί κέρδος -γιατί μάλλον θα έχει υψηλή τιμή- πως θα το κάνουνε; Παιχνίδια μόνο για αυτό; Βελτιώσεις που χρειάζεται κάποιος;
Όταν ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η διαφήμιση, θέλουν πολύ χρόνο και hype για να μπορούν να το εισάγουν -μία τέτοια νέα κονσόλα δεν γίνεται να την αναφέρουν τελευταία στιγμή για έκπληξη :lol: .
#6 ashbringer (Level 25) 29/04/2017 16:22
Και εδώ αρχίζουν και γεννούνται αρκετά ερωτηματικά ως προς το αν πρέπει κανείς να αγοράσει το 2018 το Ps5 ενώ έχει στην κατοχή του το ps4 η ps4 pro τα οποία είναι αρκετά επιτυχημένα με αρκετά αξιόλογους τίτλους και έχουν πολλά ακόμα να δώσουν.Σίγουρα είναι μια πρόβλεψη η οποία μπορεί να μην βγεί αληθινή αλλά πιστεύω ότι οι 2 μεγάλες εταιρείες πρέπει επιτέλους να ξεκαθαρίσουν ποιός είναι ο στόχος τους. Ο ανταγωνισμός για επιδόσεις η οι καλύτεροι τίτλοι και η διασκέδαση.
#7 the_prophet1987 (Level 22) 30/04/2017 13:00
Για να δούμε πόσο μπορούν να ξεφτυλιστούν ακόμα οι Microsoft και Sony.
Εγώ θα τα βλέπω απο το Pc μου και θα γελάω.Μπορεί να ακούγομαι σαν console hater αλλά δεν είμαι.Το μόνο που είμαι είναι ενας αγανακτησμένος πρώην console user που βαρέθηκε να βλέπει αυτούς τους 2 να μετράνε ποιός την έχει μεγαλύτερη...τη κονσόλα 8) αντί να κάνουν αυτό που σκέφτονται,αντί να πρωτοπορήσουν με τον τρόπο τους είτε σε hardware είτε σε games όπως κάνει η Nintendo τόσο χρόνια και τους έχουμε κολήσει τη ταμπέλα του τρελού της βιομηχανίας.
Νομίζω οτι η αγορά των κονσολών χρειάζεται κι άλλους τρελούς και μακάρι να ξαναμπεί η Sega η κάποιος άλλος στο παιχνίδι.
#8 +1 ashbringer (Level 25) 26/06/2017 14:00
Θα προχωρήσουν προφανώς με exclusives και αφού διαπιστώσουν τις κινήσεις που θα κάνει και το αντίπαλο δέος θα προχωρήσουν στην κυκλοφορία της νέας κονσόλας.
#9 Nicholas3000 (Level 3) 26/06/2017 14:15
Δεν παίζει με τίποτα PS5 μέσα στο 2018. Κατ' αρχάς το νέο XBOX, δεν είναι απειλή. Για να γίνει ενδεχομένως απειλή θα πρέπει να περάσει κανένας χρόνος με τρομερές πωλήσεις. Εάν συμβεί αυτό, που το βλέπω δύσκολο, τότε η Sony αρχές 2019, να ανακοινώσει PS5, ώστε να κόψει το momentun του XBOX, οπότε να το κυκλοφορήσει τέλος του 2019.
Αυτό είναι το πιο σύντομο. Αλλιώς με μέτριες σχετικά πωλήσεις του XBOX, άνετα το πάει για 2020.
#10 OrfeDere (Level 1) 08/07/2017 00:55
Εγώ πυστευώ οτι πρέπει να βγάλουν το PS5 λίγο αργότερα επειδή αν το βγάλουν τόσο νωρίς μάλλον δεν θα είναι τόσο ολοκληρωμένο και τόσο καλό όσο το περιμένουμε
#11 ashbringer (Level 25) 11/07/2017 11:02
Αν η φήμη αληθεύει τότε θα κυκλοφορήσει πολύ νωρίς.Καθόλου καλή κίνηση.
#12 dimas.fk19 (Level 12) 02/08/2017 01:34
Εγώ και φυσικά το περίμενα γιατί έχουν βγάλει αρκετά απο το PS4 και όχι μόνο αυτό βγάλανε και PS4____ PS4 Pro_____PS4 slim.......Και αυτόν τον νοέμβριο βγάζει καινούρια κονσόλα η Microsoft το X BOX Scorpio !!! η Sony δεν μπορεί να μείνει έτσι κάτι θα κάνει και έτσι όπως ανακοίνωσε ο *Takashi Mochizuki* που λέει ότι το PS5 μπορεί να ανακοινωθεί τον Μάρτιο του 2018 ! έτσι είπε αυτός δείτε εδώ στο λινκ
https://www.wsj.com/articles/sony-expects-operating-profit-to-surge-to-4-5-billion-1493360553


TOKYO— Sony Corp. said this fiscal year is shaping up to be profitable across all its main businesses, marking what executives see as the successful end of a turnaround plan.

Sony struggled for years to pare back unprofitable businesses, often earning low profits when weakness in businesses such as smartphones canceled out strengths elsewhere. But for the current fiscal year ending March 2018, it expects to post an operating profit of ¥500 billion ($4.5 billion) with all business units contributing, said Chief Financial Officer Kenichiro Yoshida.

If so, it will meet a target set by Chief Executive Kazuo Hirai in his three-year plan that concludes in the current year.
#13 Adam_Pap (Level 18) 07/08/2017 15:10
Playstation απτα lidl!!!Για τα λεφτα τα κανεις ολα.....
#14 ashbringer (Level 25) 16/11/2017 16:49
Το 2020 ακούγεται μια καλή χρονιά για κυκλοφορία του ps5.Είναι σίγουρο ότι η Sony θα περιμένει να δεί πως θα τα πάει η ναυαρχίδα των κονσολών της Microsoft και ύστερα θα επιλέξει το πότε θα κυκλοφορήσει τη νέα της κονσόλα και με ποιά χαρακτηριστικά.
#15 Nicholas3000 (Level 3) 16/11/2017 18:14
Το 2020 είναι πολύ κατάλληλη χρονιά. 7 χρόνια μετά την κυκλοφορία του "απλού" PS4, και 4 χρόνια μετά το PRO.
Είναι ακριβώς ότι χρειάζεται. Να αργήσει άλλο θα ήταν λάθος.
#16 risgreece (Level 1) 21/12/2017 21:50
Ρε παιδιά, ας περιμένουμε μέχρι το Ε3 2018 και ας αφήσουμε της φήμες να είναι αυτό, απλές φήμες.
#17 risgreece (Level 1) 21/12/2017 21:50
Και δεν πρέπει να υποτιμάμε την Sony γιατί είναι μια μεγάλη εταιρεία που θέλει να σκέφτεται σωστά ώστε να μην κάνουν ένα τεράστιο λάθος, οπότε και εγώ λέω πως μπορεί να βγεί το 2020.
#18 Efane (Level 24) 05/04/2018 09:17
Το 4 πηγαίνει καταπληκτικά στις πωλήσεις του οποτε γιατί να βγει το 5 φέτος; προσωπικά το αποκλείω.
#19 Efane (Level 24) 09/04/2018 22:06
Ε ναι, απολύτως λογική η χρονιά του 2020, κάθε άλλος ισχυρισμός δεν στέκει για μένα προσωπικά.
#20 koulisfe (Level 14) 23/05/2018 23:46
Και το 20 να βγει τον κύκλο του το 4 δεν τον έχει ολοκληρώσει. Εαν δεν ολοκληρωθεί ο κύκλος του, το 5 θα κάνει ακόμα λιγοτερες πωλήσεις!
#21 DimutriKs (Level 16) 20/08/2018 17:24
Είναι αρκετά μεταβατική η αγορά αυτή την περίοδο πάντως. Σίγουρα να θέλει να βγάλει το ps5 η sony asap έχει μια λογική καθώς θέλει αφενός να βγάλει ένα δυνατότερο hardware και αφετέρου να προλάβει έναν κύκλο κονσόλας ακόμα πριν καθιερωθεί το συνδρομητικό cloud gaming. Αλλά αν βγει το 2019 η 2020 κινδυνεύει να τελειώσει πρόωρα τον πολύ πετυχημένο κύκλο του ps4 και να μην πάρει τα αναμενόμενα από την νέα γένια. Γενικά και με το ps4 pro η sony δείχνει μια βιασύνη. Βιασύνη να εκμεταλλευτεί ότι μπορεί από κάθε κατάσταση. Όπως και να χει σαν κάτοχος ps4 2,5 χρόνια και έχοντας ακόμα μεγάλες κυκλοφορίες να με περιμένουν σε αυτή την κονσόλα δεν βλέπω γιατί να κάνω σύντομη μετάβαση στο ps5.
#22 Blood Prince (Level 30) 30/08/2018 01:03
χαχα εδώ υπάρχουν ορισμένοι που λένε ΘΑ αγοράσω κάποια στιγμή το PS4 και θα βγάλουν PS5 ; Οτι να'ναι η Sony...όπως και να έχει το PS4 λογικά θα υποστηρίζεται για τα επόμενα 5-6 χρόνια και ακόμα όταν θα σταματήσει να υποστηρίζεται με έκδοση νέων παιχνιδιών,έχου ν ήδη κυκλοφορήσει πάρα πολλά παιχνίδια στην πλατφόρμα.....γ ια αυτό και το αγόρασα......πά ντως δεν μου αρέσει αυτό που κάνει η Sony που κατά διαστήματα κυκλοφορεί νέες γενιές κονσολών.....πρ έπει να μπει ένα τέλος ή να κυκλοφορεί πιο σπάνια......αλλ ά αυτό που την ενδιαφέρει είναι το κέρδος.Τώρα όλοι αυτοί που έχουν γεμίσει την βιβλιοθήκη τους με παιχνίδια PS4 με συλλεκτικές κονσόλες 2018 PS4 Pro απορώ με τι ψυχραιμία θα αντιμετωπίσουν μια κυκλοφορία νέας γενιάς κονσόλας.......
#23 Blood Prince (Level 30) 30/08/2018 01:07
Quoting DimutriKs:
δεν βλέπω γιατί να κάνω σύντομη μετάβαση στο ps5.


Αν κάθε 2,5 χρόνια αγοράζαμε και καινούργια κονσόλα καλύτερα να αγοράζουμε ένα Laptop με καλή κάρτα γραφικών 1000 € πιο φτηνά μας βγαίνει...καθώς διαρκεί περισσότερα χρόνια.Επιπλέον όσοι δεν έχουν 4Κ τηλεοράσεις θα αναγκαστούν να πάρουν αν θέλουν σόνι και καλά να ακολουθούν την "μόδα"....προκε ιμένου να παίζουν το PS5.
#24 Blood Prince (Level 30) 11/10/2018 16:04
Quote:
Μάλιστα προβλέπουν πως το PS5 ενδέχεται να περιέχει ένα εξάρτημα με την ονομασία “monolithic ceramic capacitor”, που αν ισχύει θα καθυστερήσει περαιτέρω την κυκλοφορία
Εφόσον το νέο εξάρτημα θα καθυστερήσει περαιτέρω την κυκλοφορία γιατί θεωρούν παραπάνω από πιθανό το 2019 ; Πιστεύω φάσκουν και αντιφάσκουν.Προ σωπικά πιστεύω θα κυκλοφορήσει το 2019 ή 2020 το αργότερο.