Φήμη: Nintendo 64 Classic Mini

Hot
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
 
0.0 ()
5
Φήμη: Nintendo 64 Classic Mini

Φήμη: Nintendo 64 Classic Mini

Κατοχυρώθηκαν τα δικαιώματα του χεριστηρίου.

[Αρχική δημοσίευση: 27/6/17]  Η Nintendo επιβεβαίωσε τις φήμες και ανακοίνωσε επίσημα το SNES Classic. Η μίνι έκδοση του γνωστού κλασικού κονσολού, το SNES Classic mini edition με τιμή 80 ευρώ, θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, συνοδευόμενο από 21 games και δύο χειριστήρια. Το NES Classic που κυκλοφόρησε το περασμένο έτος αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία, οπότε το SNES Classic δεν αποτελεί έκπληξη. Διάφοροι αναλυτές έχουν υπολογίσει πως το κονσόλα plug-and-play θα βοηθήσει στα έσοδα της Nintendo, ενώ ένας αναλυτής πιστεύει ότι το N64 Classic ίσως είναι το επόμενο που θα κυκλοφορήσει.

Ο Patrick Joynt, αντιπρόεδρος της παγκόσμιας εταιρείας συμβούλων Magid, έκανε την πρώτη δήλωση για μια νεότερη έκδοση του Nintendo 64. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι η Nintendo ¨"θα είναι σε θέση να πουλήσει όσο περισσότερες μονάδες SNES Classic μπορεί στα καταστήματα. Επιπλέον, πιστεύει ότι η Nintendo θα ανακοινώσει τις μονάδες NES και SNES Classic πριν δώσει την προσοχή της σε μια κονσόλα Nintendo 64 Classic στο μέλλον". Η φράση αυτή δείχνει ότι ένα N64 βρίσκεται στα σκαριά σε σύγχρονη έκδοση.

Για την ώρα, η Nintendo δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση σχετικά με το N64, οπότε υπομονή μέχρι να υπάρξουν νεότερα.

[UPDATE: 20/7/17 - Κατοχυρώθηκαν τα δικαιώματα] Η Nintendo τελικά απ' ότι φαίνεται θα κυκλοφορήσει το Nintendo 64 και σε σύχρονη μορφή, μετά από πατέντα που κατοχυρώθηκε σε γραφείο εμπορικών δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ιαπωνική εταιρεία κατοχύρωσε στις 18 Ιουλίου συνολικά τέσσερις πατέντες. Οι τρεις απεικόνιζαν τα εκάστοτε χειριστήρια των Nintendo 64, SuperNES και NES με ασπρόμαυρα γραφικά. Το τέταρτο χειριστήριο ήταν αυτό το Switch. Ανάλογα trademarks δεν υπάρχουν π.χ. για τις φορητές κονσόλες της Nintendo και για το Gamecube.

Άραγε θα δούμε το Nintendo 64 να επιστρέφει κι αυτό με την σειρά του σε σύγχρονη έκδοση; Χρονολογικά...σίγουρα ήρθε η σειρά του.

Διαβάστε επίσης για το SNES Classic Mini Edition και συζητήστε για το N64 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 aims (Level 20) 27/06/2017 22:52
αυτο περιμενουμε..
σαν τρελοι!
#2 Adam_Pap (Level 18) 29/06/2017 19:24
Οι κινησεις αυτες τις Nintendo δεν ξερω κατα ποσο θα αποφερουν εσοδα.......αλλ α εγω τις γουσταρω τρελα!!!Κανα παιχνιδι για Ν64 θα βγαλουν??? :P
Notification