Ειδήσεις Κονσόλες Twitch: Streaming 1080p στο PS4 Pro

Twitch: Streaming 1080p στο PS4 Pro

Thursday, 10 Aug 2017  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου  
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/86/6b/38/twitch20ps4-14-1502354490.jpg
 

Twitch: Streaming 1080p στο PS4 Pro

Έρχεται με το Update 5.0.

To Update 5.0 του PS4 θα φέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργία για streaming. Συγκεκριμένα οι κάτοχοι PS4 Pro, θα μπορέσουν επιτέλους να κάνουν streaming σε 1080p και 60fps. Όσοι έχετε γραμμή που "σηκώνει", μπορείτε να κάνετε stream πολύ υψηλού επιπέδου πλέον αλλά μόνο εάν είστε κάτοχοι του PS4 Pro.

Προστίθενται επίσης δυνατότητες να δείτε ή να ακολουθήσετε κάποιον χρήστη του Twitch χάρις στις αλλαγές στο User Interface. Μέσα από το quick menu μπορείτε να δείτε όλες τις ενημερώσεις σας, τους τελευταίους followers, subs κ.α. Τέλος, προστίθεται η δυνατότητα να εμφανίζονται τα notifications ενώ κάνετε streaming σε VR Games, κάτι που ήταν ιδιαίτερα ενοχλητικό μέχρι στιγμής καθώς ακούγεται ο ήχος της ενημέρωσης αλλά δεν ξέρετε τι είναι εφόσον φοράτε το headset.

Θέλετε να ξεκινήσετε live streaming στο Twitch μέσω του PS4; Δείτε τον αναλυτικό οδηγό μας για αυτό και συζητήστε για απορίες στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification