Ειδήσεις Κονσόλες PS4 Slim κονσόλα από πέτρα και ξύλο

PS4 Slim κονσόλα από πέτρα και ξύλο

Sunday, 08 Oct 2017  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/48/d7/cf/ps4-fanlessguy-88-1507474747.jpg
 

PS4 Slim κονσόλα από πέτρα και ξύλο

Αθόρυβη λειτουργία και μοντέρνος σχεδιασμός σε δημιουργία modder.

 

Ένας modder με το ψευδώνυμο FanlessGuy, έφτιαξε ένα PS4 Slim από πέτρα, ξύλο και αλουμίνιο.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο modder άλλαξε ριζικά την εμφάνιση της κονσόλας. Είναι φτιαγμένη από ξύλο (στα πλαϊνά), πέτρα και αλουμίνιο. Δεν πρόκειται όμως για συμβατική πέτρα, αφού χρησιμοποιήθηκε Staron, μια συνθετική πέτρα που παράγει η Samsung. Πρόκειται για ένα υλικό που αποτελείται από ακρυλικό και υδροξείδιο του αργιλίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Η συγκεκριμένη κονσόλα του FanlessGuy είναι αθόρυβη, αφού στη θέση των ανεμιστήρων χρησιμοποιήθηκε ένα παθητικό σύστημα ψύξης από αλουμίνιο, τόσο στην μια εξωτερική πλευρά του, όσο και εντός σε συγκεκριμένα μέρη του hardware. Ταυτόχρονα, αντί ενός συμβατικού σκληρού δίσκου, περιλαμβάνει έναν SSD (υπάρχει θέση και για δεύτερο) με τον modder να αναφέρει ότι πρόκειται για την πιο αθόρυβη κονσόλα που έχει δημιουργηθεί ποτέ. Ο FanlessGuy έχει επίσης στα σχέδιά του να δημιουργήσει αντίστοιχες εκδόσεις των PS4 Pro και Xbox One, διάφορα HTPC και ένα gaming PC.

Δείτε επίσης το custom Xbox One S με φωτισμό που δημιουργήθηκε από την Microsoft και το XStation, μια κονσόλα που περιλαμβάνει PS4 και Xbox One. Συζητήστε για τo modded PS4 Slim στο σχετικό forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 09/10/2017 09:56
Μήπως να πάει ο άνθρωπος στις εταιρείες να τους δείξει πως θα πρέπει να δημιουργούν πρακτικές κονσόλες χωρίς σχεδόν κανένα αρνητικό;
Notification