Ειδήσεις Κονσόλες The Legend of Zelda: Ocarina of Time 2DS

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 2DS

Wednesday, 01 Nov 2017  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/9d/ff/1e/the-legend-of-zelda-ocarina-of-time-2ds-console-71-1509548763.jpg
 

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 2DS

Νέα έκδοση της φορητής κονσόλας σε πράσινο χρώμα και τιμή 80 ευρώ.

Για το φετινό Black Friday η Nintendo ανακοίνωσε μια ακόμα έκδοση του 2DS, η οποία είναι αφιερωμένη στο The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D.

Η κονσόλα θα έρθει σε πράσινο χρώμα και θα έχει κίτρινα face-buttons και ίδιου χρώματος d-pad και Start/Select buttons. Η πίσω πλευρά του 2DS θα είναι μαύρου χρώματος. Η νεότερη ειδική έκδοση θα περιλαμβάνει προεγκατεστημένο το The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D. Το κόστος της κονσόλας θα ανέρχεται στα 80 ευρώ.

Το The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D 2DS θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου και θα κοστίζει 80 ευρώ.

Δείτε επίσης το New Nintendo 2DS XL SNES Edition και συζητήστε για την φορητή κονσόλα της Nintendo στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification