Ειδήσεις Κονσόλες Project Stream: Υπηρεσία game streaming στον Google Chrome

Project Stream: Υπηρεσία game streaming στον Google Chrome

Tuesday, 02 Oct 2018  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/86/ad/d1/Assassins-Creed-Odyssey-key-art-90-1538480234.jpg
 

Project Stream: Υπηρεσία game streaming στον Google Chrome

Πρώτο παιχνίδι το Assassin's Creed Odyssey! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/2/18] Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Information, η Google ετοιμάζει την δική της υπηρεσία game streaming, καθώς και μια κονσόλα.

Η Google φαίνεται πως έχει στα σχέδιά της να ανταγωνιστεί το PlayStation Now και την υπηρεσία GeForce Now της Nvidia. Οι νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για την διάθεση μιας υπηρεσίας game streaming με την κωδική ονομασία Yeti, η οποία θα σας επιτρέπει να παίζετε games μέσω cloud δίχως να τα κατεβάσετε τοπικά σε κάποια συσκευή.

Τα έως τώρα στοιχεία αναφέρουν ότι η υπηρεσία θα λειτουργεί μέσω του Chromecast, αλλά και μέσω μιας κονσόλας που φέρεται να ετοιμάζει η Google. Θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο η εταιρεία προσέλαβε τον Phil Harrison ως αντιπρόεδρό της. Ο τελευταίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του PlayStation από το 1992 έως το 2008, ενώ αποτέλεσε σημαντικό στέλεχος της Microsoft για τρία χρόνια, όντας επικεφαλής των gaming τμημάτων. Η παρουσία του Phil Harrison στην Google βάζει φωτιά στις παραπάνω φήμες που από ότι φαίνεται ευσταθούν.

Η υπηρεσία game streaming της Google αναμένεται να διατεθεί μέσα στο 2018 ή το αργότερο την επόμενη χρονιά.

[UPDATE: 2/10/18 - Ξεκινάει η υπηρεσία με την ονομασία Project Stream] Η Google ανακοίνωσε ότι η game streaming υπηρεσία της, γνωστή και ως Yeti, κυκλοφορεί και επίσημα με την ονομασία Project Stream.

Με το Project Stream θα μπορείτε να κάνετε streaming τα games σας στον Google Chrone internet vrowser. Το πρώτο παιχνίδι που υποστηρίζεται είναι το Assassin's Creed Odyssey, το οποίο θα λανσαριστεί την Παρασκευή. Τι καλύτερο για την Ελλάδα το να επιλέγει η Google ένα παιχνίδι με θεματολογία στη χώρα μας ως το πρώτο για το λανσάρισμα της game streaming πλατφόρμας της.

Όσοι συμμετάσχετε στη beta θα μπορείτε να παίξετε το Assassin's Creed Odyssey στον Google Chrome από αυτή την Παρασκευή! Θα πρέπει ωστόσο να έχετε σύνδεση στο Internet τουλάχιστον 25Mbit το δευτερόλεπτο ή ανώτερη.

Διαβάστε επίσης για την υπηρεσία game streaming της Microsoft και την αντίστοιχη της EA. Συζητήστε για την νέα κίνηση της Google στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 17/01/2019 16:42
Τελικά ολοι εχουν από μια πλατφόρμα LiveStreaming το Link ειναι εδω https://projectstream.google.com/aco/over και από ότι γράφει (Project Stream is now over. Thanks to all the players who were part of the adventure!) Δηλαδή τελείωσε και αυτό ήταν ?? It's Over!!
Notification