Ειδήσεις Κονσόλες Sega Mega Drive Mini

Sega Mega Drive Mini

Thursday, 20 Sep 2018  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
New
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e7/f0/27/sega-mega-drive-mini-1-25-1523698957.jpg
 

Sega Mega Drive Mini

Καθυστερεί η κυκλοφορία του. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/4/18] Η Sega ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Mega Drive Mini για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την κυκλοφορία της απλής έκδοσης.

 

 

Η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε στο Sega Fest που διεξάγεται στην Ιαπωνία πως για να τιμήσει το Sega Mega Drive θα κυκλοφορήσει εντός του 2018 μία mini έκδοση αυτού. Το προϊόν θα κάνει την εμφάνισή του σίγουρα στην Ιαπωνία, ενώ δεν ανακοινώθηκε το αν θα κυκλοφορήσει και εκτός αυτής. Έτσι, επιβεβαιώθηκαν τα όσα είχαν πει οι αρμόδιοι στην Sega περί επαναφοράς των κλασικών κονσολών της εταιρείας.

Δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες για το λαντσάρισμα της mini κονσόλας, όπως τα games που αναμένεται να περιλαμβάνει το πακέτο ή την τιμή του, πέραν από το παραπάνω τρέιλερ.

[UPDATE: 20/9/18 - Καθυστερεί η κυκλοφορία του] Με ανακοίνωσή της την οποία εξέδωσε στο Twitter, η Sega δήλωσε πως το Sega Mega Drive Mini θα κυκλοφορήσει το 2019 και όχι μέσα στο 2018 όπως είχε αναφέρει αρχικά. Αυτο συνέβη διότι η ιαπωνική εταιρεία θέλει να λανσάρει το προϊόν της ταυτόχρονα σε όλον τον κόσμο αλλά και να επεξεργαστεί τον σχεδιασμό του, προσφέροντας το επίπεδο ποιότητας που θα περίμεναν οι φανς της από την ίδια. (Μπορείτε να διαβάσετε το tweet χρησιμοποιώντας την μετάφραση του Twitter):


Διαβάστε επίσης για το Sega Mega Drive Collection και συζητήστε για την κονσόλα στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification