Ειδήσεις Κονσόλες Ανοιχτό ενδεχόμενο για νέα φορητή κονσόλα από την Sony

Ανοιχτό ενδεχόμενο για νέα φορητή κονσόλα από την Sony

Friday, 25 May 2018  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/62/d4/a4/next-portable-playstation-32-1527240480.jpg
 

Ανοιχτό ενδεχόμενο για νέα φορητή κονσόλα από την Sony

Όπως αποκάλυψε ο John Kodera.

 

Η Sony άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για επιστροφή στις φορητές κονσόλες.

Ο υπεύθυνος της Sony, John Kodera, αποκάλυψε πως το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας νέας φορητής κονσόλας PlayStation παραμένει ανοιχτό για την εταιρεία. Συγκεκριμένα είπε: “Κατά την άποψή μου, αντί να ξεχωρίζουμε το portable gaming από τις κονσόλες, είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να το σκεφτόμαστε ως μία μέθοδο για να προσφέρουμε περισσότερες gaming εμπειρίες και να εξερευνήσουμε το τι θέλουν οι πελάτες μας από τις φορητές κονσόλες. Θέλουμε να κοιτάξουμε τις επιλογές μας”.

Βέβαια, δεν είναι σίγουρο το τι ακριβώς εννοούσε με αυτή του την δήλωση, αφού στα πλάνα της Sony βρίσκονται και τα smartphones, αφού έδειξαν αρκετή ικανοποίηση από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η σειρά PlayLink για το PS4, ωστόσο ξεκαθάρισε πως “δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για σχέδια hardware”. Το αν θα προβεί η Sony στην δημιουργία μίας νέας φορητής κονσόλας παραμένει αβέβαιο, αφού παρά την επιτυχία του PSP, το PS Vita δεν κατάφερε να τα πάει τόσο καλά.

Διαβάστε επίσης τις φήμες για το PS5 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification