Ειδήσεις Κονσόλες Xbox One Insider Program

Xbox One Insider Program

Thursday, 25 Jul 2019  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Γιάννης Αρβανίτης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/28/dc/0e/Webpnet-compress-image-38-1564062041.jpg
 

Xbox One Insider Program

Έρχεται νέο Home Screen και βελτιωμένες φωνητικές εντολές.

Όσοι συμμετέχετε στο Xbox Insider Program, μέσω του οποίου λαμβάνεται system updates για το Xbox One προτού αυτά κυκλοφορήσουν επίσημα, θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε 2 νέες λειτουργίες.

Σύμφωνα με άρθρο του Xbox Wire, το νέο system update για το Xbox Insider Program προσθέτει ένα νέο, πιο τακτοποιημένο Home Screen User Interface, με σκοπό να δείχνει σε μια μόνο οθόνη τόσο τα games σας όσο και τις αγαπημένες σας εφαρμογές και συντομεύσεις. Τα παράθυρα των συντομεύσεων έλαβαν επίσης αύξηση στο μέγεθός τους ώστε να είναι πιο ευανάγνωστα.

3563648 consolehomeexperiment hero

Πέρα από το νέο Home Screen, το νέο update προσθέτει και νέες φωνητικές εντολές στο Xbox One, τις οποίες και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσω της εφαρμογής Xbox Skill for Cortana σε iOS, Android και Windows καθώς και μέσω συσκευών Alexa. Με την εφαρμογή του παραπάνω update δεν θα μπορείτε να δώσετε πλέον εντολές στην Cortana μέσω του headset σας.

Συζητήστε για το Xbox One στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification