PS4 State of Play Stream: Νοέμβριος 2019

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
PS4 State of Play Stream: Νοέμβριος 2019

PS4 State of Play Stream: Νοέμβριος 2019

Άπόψε στις 23:00 τα νέα  games της Sony. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/9/19] Η Sony ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει τα νέα της PS4 games μέσω stream.

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 23:00 ώρα Ελλάδας, συντονιστείτε στο κανάλι του PlayStation, είτε στο YouTube, είτε στο Twitch, για να δείτε ζωντανά τι νέο έρχεται. Το The Last of Us: Part II είναι ένα από τα games που αναμένεται να αποκαλυφθούν, μιας και έχουμε να ακούσουμε για αυτό αρκετό καιρό, σε αντίθεση με το Death Stranding, το οποίο μας έχει χαρίσει αρκετά gameplay videos.

Το προηγούμενο State of Play Stream διεξήχθη τον Μάιο και σε αυτό είχαμε μάθει πολλές πληροφορίες για το Final Fantasy VII Remake και άλλα games. Το stream της Τρίτης αναμένεται να διαρκέσει γύρω στα 20 λεπτά.

[UPDATE: 24/9/19 - Απόψε στις 23:00] Συντονιστείτε απόψε στις 23:00 στο GameWorld για να δούμε μαζί τι θα μας παρουσιάσει η Sony.

Δείτε την συνέντευξη τύπου της Sony στην E3 2018. Φέτος η Ιαπωνική εταιρεία δεν είχε καμία παρουσία σε E3 και Gamescom. Συζητήστε για το PS4 στο παρακάτω forum topic.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification