Ειδήσεις Κονσόλες Inside Xbox streaming: 25/9/19

Inside Xbox streaming: 25/9/19

Tuesday, 24 Sep 2019  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3e/57/c5/larry-hryb-major-nelson-95-1569362777.jpg
 

Inside Xbox streaming: 25/9/19

Ανακοινώθηκαν τρία νέα games για το Xbox Game Pass για PC. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/9/19] Παρότι η Sony μας πληροφόρησε ότι αύριο στις 23:00 ώρα Ελλάδας θα διεξαχθεί livestream, άμεση ήταν η απάντηση της Microsoft ότι επίσης θα διεξάγει livestream και  συγκεκριμένα το κλασικό Inside Xbox.

Η παρουσίαση θα γίνει στο www.twitter.com/xbox και κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε το RPG The Outer Worlds, πληροφορίες για την νέα υπηρεσία Project xCloud και τα νέα games του Xbox Game Pass.

Η παρουσίαση θα ξεκινήσει δύο ώρες μετά την Sony, δηλαδή ξημερώματα Τετάρτης στη 01:00. Στο ενδοάμεσο η Microsoft θα έχει τον χρόνο να εξετάσει την Sony πριν παρουσιάσει τα δικά της games. Ούτε...E3 να ήμασταν. 

Κατά την διάρκεια του streaming θα υπάρξει συνέντευξη του John Bernthal από το Ghost Recon Breakpoint.

[UPDATE: 24/9/19 - Τι θα δούμε απόψε στη 01:00] Σήμερα το βράδυ, ξημερώματα Τετάρτης στη 01:00, η Microsoft ανακοίνωσε ότι κατά την διάρκεια του livestream της θα μάθουμε περισσότερα για την υπηρεσία Project xCloud, για το event Microsoft's XO19 London και για τα νέα games του Xbox Game Pass.

Επίσης, θα υπάρξουν πιθανότατα νέα βίντεο για τα Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, The Outer Worlds, Afterparty και Code Vein, τα οποία όμως είναι multiplatform.

[UPDATE: 25/9/19] Η παρουσίαση της Microsoft είχε τον Larry Hryb (Major Nelson) μαζί με το επιτελείο του, να μας δείχνουν τα νέα games και την νέα cloud υπηρεσία της Microsoft. Η παρουσίαση ξεκίνησε με το Multiplayer Survival game Atlas.

 

Στη συνέχεια είδαμε τα Children of Morta, ενώ στο τέλος της παρουσίασής του η Microsoft μας έδωσε πληροφορίες για την νέα της υπηρεσία, το XCloud και για τα νέα games του Xbox Game Pass. Τα τρία νέα games που μπαίνουν στο Xbox Game Pass είναι το Cities Skylines, το Dirt Rally 2.0 και το Saints Row IV: Re-Elected.

Ακολούθως είδαμε νέα βίντεο και συζητήσεις για τα Code Vein, The Outer Worlds, Ghost Recon, Hitman 2, Felix the Reaper, Afterparty και DayZ.

 

[UPDATE: 25/9/19 - Τρία νέα games για το Xbox Game Pass για PC] Όπως ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια του Inside Xbox live stream, τα Dirt Rally 2.0, Cities: Skylines αλλά και Saints Row IV: Re-Elected θα προστεθούν στο Xbox Game Pass για PC του Σεπτεμβρίου.

Μετά από αυτή τη προσθήκη, ο συνολικός αριθμός των games για αυτόν τον μήνα ανέρχεται στα δέκα. Παρά το γεγονός ότι το Xbox Game Pass για PC βρίσκεται ακόμη σε open beta, ο αριθμός των διαθέσιμων games μεγαλώνει διαρκώς.  

 

 

Συζητήστε για το Inside Xbox στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification