Ειδήσεις Κονσόλες Devolver Digital: "Καλά τα PS5 και Scarlett αλλά δεν περιμένουμε διαφορές"

Devolver Digital: "Καλά τα PS5 και Scarlett αλλά δεν περιμένουμε διαφορές"

Sunday, 13 Oct 2019  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/03/e5/ce/devolver-digital-boss-70-1570993608.jpg
 

Devolver Digital: "Καλά τα PS5 και Scarlett αλλά δεν περιμένουμε διαφορές"

Ο διευθυντής της εταιρείας δεν ενθουσιάζεται.

 

Ο Graeme Struthers, ένας εκ των επικεφαλείς της Devolver Digital, δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος με το λανσάρισμα των PS5 και Xbox Scarlett το 2020, αλλά αν μέρει, διότι οι συγκεκριμένες κονσόλες θα είναι ελκυστικές σε όλους τους developers.

Ο Struthers πρόσθεσε ότι "Η προηγούμενη γενιά κονσολών, δηλαδή τα PS3 και Xbox 360, δεν ήταν καθόλου φιλικές προς τους developers. Για την επόμενη γενιά θα δοθούν σε όλους οι ίδιες ευκαιρίες. Απλά είναι δύσκολο να βρούμε τις διαφορές ανάμεσα στις νέες και τις παλιές κονσόλες. Τουλάχιστον με μια νέα γενιά κονσολών, οι κατασκευάστριες εταιρείες θα επενδύσουν περισσότερα χρήματα, άρα θα έχουμε περισσότερους χρήστες κονσολών κι αυτό είναι καλό για όλους. Το να έχουμε επίσης την Nintendo σε καλό φεγγάρι και μαζί με το Apple Arcade θα έχουμε τέσσερις κονσόλες."

Η Devolver Digital αναπτύσσει τα games της κυρίως στα PC. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Atsushi Inaba, επικεφαλής της Platinum Games που αναπτύσσει τα Bayonetta, είχε επίσης δηλώσει ότι "Τα PS5 και Scarlett είναι σχεδόν τα ίδια".

Συζητήστε για το PS5 στο παρακάτω forum topic και για το Xbox Scarlett στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification