Ειδήσεις Κονσόλες Ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer έχει το Project Scarlett στο σπίτι του

Ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer έχει το Project Scarlett στο σπίτι του

Thursday, 05 Dec 2019  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b6/1f/98/phil-spencer-home-7-1575554869.jpg
 

Ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer έχει το Project Scarlett στο σπίτι του

Εδώ και μια εβδομάδα είναι η βασική του κονσόλα.

Ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer είπε στο twitter ότι εδώ και μια εβδομάδα παίζει στο σπίτι του Xbox Scarlett. Συγκεκριμένα είπε “Έχει γίνει η βασική μου κονσόλα πλέον, παίζω games, συνομιλώ με το community, και ναι χρησιμοποιώ το Elite Series 2 controller.”

Στη συνέχεια πρόσθεσε, “Το 2020 θα είναι μια εκπληκτική χρονιά.”

Η νέα κονσόλα της Microsoft αναμένεται να κυκλοφορήσει στις διακοπές του επόμενου έτους, όμως η εταιρεία δεν μας έχει ανακοινώσει ακόμα βασικές πληροφορίες, όπως η τιμή, η ημερομηνία κυκλοφορίας, τους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν μαζί αλλά και τα τελικά specs. Η κονσόλα θα είναι πιο δυνατή από το Xbox One X αλλά και γρηγορότερη.

Ο Brad Sams της The Verge είπε ότι η Microsoft δουλεύει πάνω σε μια εναλλακτική κονσόλα Scarlett που θα είναι λιγότερο δυνατή αλλά φθηνότερη.

Τα πλάνα μπορεί να αλλάξουν στην πορεία οπότε αναμένουμε περισσότερες επίσημες πληροφορίες.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Phil Spencer για το Half-Life: Alyx και συζητήστε για το Project Scarlett στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification