PlayStation 2019: Δείτε τα στατιστικά σας

Hot
PlayStation 2019: Δείτε τα στατιστικά σας

PlayStation 2019: Δείτε τα στατιστικά σας

Πόσα games παίξατε το έτος που πέρασε;

Η Sony δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εξερευνήσουν τα στατιστικά τους για τη χρονιά που πέρασε μέσω του PlayStation 2019 Wrap-Up.

Απλά επισκεφθείτε το site και κάντε εγγραφή στο PS4 account σας. Εκεί μπορείτε να δείτε τον αριθμό των games που παίξατε για το έτος που μας πέρασε. Επιπλέον σας δείχνει το είδος στο οποίο διαπρέψατε περισσότερο με βάση τις ώρες που παίξατε, τον αριθμό των games και τα trophies που κερδίσατε. Στο τέλος σας απονείμει και ένα τιμητικό τίτλο όπως "Action Hero" ή "Speed Demon". Σε όλα αυτά η Sony έχει προσθέσει και δώρα, συμπεριλαμβάνοντας ένα Avatar και ένα δωρεάν θέμα.

Το εργαλείο είναι πανομοιότυπο με αυτό της Nintendo που κυκλοφόρησε για το Switch προς τα τέλη του 2019. Η Nintendo έχει γεμίσει τη σελίδα με νέα για επερχόμενα games, όπως έκανε και η Sony, υπενθυμίζοντας σας να είστε συντονισμένοι ενόψει των νέων κυκλοφοριών.

Διαβάστε επίσης για τις πωλήσεις του PS4 και συζητήστε για τη Sony σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Sephiroth (Level 18) 15/01/2020 01:10
Αν είναι σωστά τα στατιστικά, μέσα στο 2019 έπαιξα 40 παιχνίδια, συνολικά 2154 ώρες και κέρδισα 1831 τρόπαια, όπου τα 37 είναι platinum. Επίσης οι περισσότερες ώρες online είναι στο GTA V, όπου έπαιξα 95 ώρες για τα τρόπαια στο Doomsday Heist dlc
Notification