Ειδήσεις Κονσόλες Τα μηνύματα από το PS3 προς τα PS4 και PS Vita θα σταματήσουν

Τα μηνύματα από το PS3 προς τα PS4 και PS Vita θα σταματήσουν

Sunday, 29 Mar 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e8/3d/da/ps3-dualshock-3-44-1585507010.jpg
 

Τα μηνύματα από το PS3 προς τα PS4 και PS Vita θα σταματήσουν

Από τον Ιούλιο.

Η Sony ανακοίνωσε ότι από τις 30 Ιουνίου οι κάτοχοι του PS3 δεν θα μπορείτε πλέον να ανταλλάσσετε μηνύματα με κατόχους κονσολών PS4 και PS Vita.

Η υποστήριξη μηνυμάτων μεταξύ των κατόχων PS3 θα συνεχίσει να υφίσταται. Η αλλαγή ελπίζουμε να επηρεάσει ένα μικρό ποσοστό χρηστών, οι οποίοι ούτως ή άλλως δεν μπορούν να παίξουν online την συντριπτική πλειοψηφία των games με τους κατόχους άλλων κονσολών.

Δείτε ποιο PS3 game ήταν το παιχνίδι της δεκαετίας και συζητήστε για το PS3 στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification