Ειδήσεις Κονσόλες Sony: "Ο σχεδιασμός του PS5 θα αποκαλυφθεί σύντομα"

Sony: "Ο σχεδιασμός του PS5 θα αποκαλυφθεί σύντομα"

Wednesday, 08 Apr 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f8/f7/db/ps5-8-1586354314.jpg
 

Sony: "Ο σχεδιασμός του PS5 θα αποκαλυφθεί σύντομα"

H περίοδος κυκλοφορίας δεν έχει αλλάξει.

Ως μέρος της ανακοίνωσης από την Sony για το νέο χειριστήριο του PS5, DualSense, η Ιαπωνική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το PS5 θα κυκλοφορήσει την περίοδο που προγραμματίστηκε αρχικά.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για καθυστέρηση από ότι φαίνεται, όμως υπάρχει η απορία στα μυαλά όσων περιμένουν τον ερχομό της νέας γενιάς κονσόλων, αφού οι καραντίνες έχουν περιορίσει αρκετά την παραγωγή και την λειτουργία των εταιρειών όπως ξέρουμε. Ο διευθύνων σύμβουλος της Sony Jim Ryan επιβεβαίωσε ξανά ότι το PS5 θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020. Πρόσθεσε επίσης, ότι η Sony θα αποκαλύψει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για την κονσόλα νέας γενιάς μέσα στους επόμενους μήνες, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού της. Αναφέρει επίσης ότι το PlayStation 5 θα έχει μερικές "πρωτοποριακές λειτουργίες που θα μεταμορφώσουν την βιομηχανία του gaming", δεν έδωσε όμως περισσότερες λεπτομέρειες.

Το PS5 θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2020 και θα συνοδευτεί με το χειριστήριο DualSense.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα επίσημες πληροφορίες του PS5 και συζητήστε για την επόμενη κονσόλα της Sony σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification