Ειδήσεις Κονσόλες Το DualSense θα διαθέτει μικρόφωνο και υποδοχή για headsets

Το DualSense θα διαθέτει μικρόφωνο και υποδοχή για headsets

Wednesday, 08 Apr 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Γιάννης Καζάκος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/70/dd/05/dualsense-91-1586362047.jpg
 

Το DualSense θα διαθέτει μικρόφωνο και υποδοχή για headsets

Σύμφωνα με την Sony.

Με την χθεσινή παρουσίαση του νέου χειριστηρίου της Sony, μάθαμε από την Ιαπωνική εταιρεία ότι το DualSense περιλαμβάνει ένα built-in μικρόφωνο για να διευκολυνθεί η επικοινωνία στα games. Παρόλα αυτά δεν θα χαθεί η δυνατότητα να συνδέσετε το δικό σας headset στο χειριστήριο, μιας και διαθέτει και 3.5 mm headset jack όπως ο προκάτοχός του.

Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε από τον project manager του νέου PlayStation, Toshimasa Aoki μέσω απάντησής του σε ερώτηση χρήστη στο Twitter. Αν και για κάποιους η απάντηση αυτή θεωρούνταν δεδομένη, ας μη ξεχνάμε ότι στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει χειριστήρια τα οποία χρειαζόντουσαν ειδικό αντάπτορα για να υποστηρίξουν headset, με χαρακτηριστικό παράδειγμα να αποτελεί η αρχική έκδοση του χειριστηρίου του Xbox One.

Το καλό είναι πάντως ότι παίκτες που δεν έχουν στην διάθεσή τους κάποιο headset πλέον έχουν την δυνατότητα να μιλούν με τη παρέα τους χωρίς περαιτέρω κόστος.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το DualSense και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification