Sony: "Τα games που θα κυκλοφορήσουν μόνο για το PS5 δεν θα υποστηρίζονται στο PS4"

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Sony: "Τα games που θα κυκλοφορήσουν μόνο για το PS5 δεν θα υποστηρίζονται στο PS4"

Sony: "Τα games που θα κυκλοφορήσουν μόνο για το PS5 δεν θα υποστηρίζονται στο PS4"

Σύμφωνα με δήλωση του Jim Ryan.

Ο Jim Ryan, διευθύνων σύμβουλος του PlayStation, σε πρόσφατη δήλωση του ανέφερε ότι δεν σκοπεύει η Sony να ακολουθήσει την ίδια τακτική με την Microsoft και ότι τα exclusive games που θα κυκλοφορήσουν μόνο για το PS5 δεν θα υποστηρίζονται στο PS4.

Ο Jim Ryan δήλωσε: "Πιστεύουμε στις γενιές, και είτε αυτό είναι το νέο DualSense χειριστήριο, είτε ο 3D ήχος, είτε είναι οι νέες δυνατότητες που θα προσφέρουν οι SSD στην next-gen κονσόλα, πιστεύουμε είναι καιρός να δώσουμε στην κοινότητα του PlayStation κάτι νέο, κάτι διαφορετικό, που θα μπορεί ο κόσμος να το απολαύσει μόνο στο PS5".

Διαβάστε περισσότερα για το PS5 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Vinset06 (Level 10) 30/05/2020 19:32
Και πολύ σωστά πράττει!!Πολύ σωστή φιλοσοφία και είναι αντίθετη με τη φιλοσοφία της microsoft.Μέχρι στιγμής παρόλο που η microsoft βγάζει τη πιό δυνατή κονσόλα σπαταλάει το χρόνο της και αναπτύσσει το halo infinite και κάτι άλλα και για το xbox one..Αστο πια το έρμαιο το xbox one το χεις που το χεις ξεχασμένο στη μοίρα του επικεντρώσου να μας δώσεις κάτι περισσότερο πιά.Καλά τα χαρακτηριστικά αλλά θέλουμε games και καλή κόντρα μεταξύ σας ώστε να απολαμβάνουμε αντίστοιχα exclusives και από τις δυο εταιρείες!
Notification