Ειδήσεις Κονσόλες Φήμες για PS5 και Xbox Series X: Τιμές, ημερομηνίες και προπαραγγελίες

Φήμες για PS5 και Xbox Series X: Τιμές, ημερομηνίες και προπαραγγελίες

Tuesday, 04 Aug 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ad/ac/ae/ps5-vs-xbox-series-x-event-11-1596467983.jpg
 

Φήμες για PS5 και Xbox Series X: Τιμές, ημερομηνίες και προπαραγγελίες

Εντός του μήνα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/8/20] Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών της Αυστραλίας Telstra, ενημέρωσε τους χρήστες της ότι "Οι προπαραγγελίες του Xbox Series X θα ανοίξουν σύντομα".

Η Telstra είναι συνεργάτης της Microsoft στο συνδρομητικό πρόγραμμα Xbox All Access, με το οποίο αγοράζετε κονσόλα Xbox και Xbox Live Gold με μηνιαία συνδρομή. Η εταιρεία θα επιτρέψει στους πελάτες της να αγοράσουν το Xbox Series X μέσω του Xbox All Access, χωρίς εφάπαξ πληρωμή, παρά μόνο με συνδρομή η οποία θα καταβάλλεται κάθε μήνα. Το γεγονός αποστολής του συγκεκριμένου μηνύματος επιβεβαιώθηκε από Αυστραλούς μέσω του Reddit.

Φήμες και για το PS5 με ανακοίνωση 6/8
Αυτή την Πέμπτη 6 Αυγούστου, η Sony θα διοργανώσει ένα online event διάρκειας 40 λεπτών. Σε αυτό φημολογείται ότι θα ανακοινώσει την έναρξη προ-παραγγελιών για το PS5.

[UPDATE: 4/8/20 - Φήμη για ανακοίνωση μέσα στο μήνα] Το Bloomberg αναφέρει ότι η Sony θα ανακοινώσει μια είδηση για το PS5 μέσα στο μήνα.

Το Kinda Funny Podcast αναφέρει ότι μέσα στον Αύγουστο, αμφότερες Sony και Microsoft θα κάνουν δηλώσεις για την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορία της κονσόλας τους.

Αυτή τη στιγμή πάντως, αμφότερες οι δύο εταιρείες έχουν καθυστερήσει κάπως να αναφερθούν στην τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας, πιθανότατα λόγω ανταγωνισμού. Σε περίπτωση που μία εταιρεία κάνει πρώτη την ανακοίνωση, η άλλη θα γνωρίζει τα σχέδια του ανταγωνιστή της και θα μπορεί να απαντήσει ανάλογα, προκειμένου να πάρει "κεφάλι" στις πωλήσεις και ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα που όπως γνωρίζουμε επηρεάζει σημαντικά την αγορά.

Δείτε τα πιο πρόσφατα events για το Xbox Series X και το PS5 event Ιουνίου αντίστοιχα.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification