Ειδήσεις Κονσόλες Φήμη: Η μπαταρία του DualSense θα διαρκεί περισσότερο από του DualShock 4

Φήμη: Η μπαταρία του DualSense θα διαρκεί περισσότερο από του DualShock 4

Wednesday, 12 Aug 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d5/c7/73/DualSense-38-1596567451.jpg
 

Φήμη: Η μπαταρία του DualSense θα διαρκεί περισσότερο από του DualShock 4

Νέα φήμη για 50% μεγαλύτερη χωρητικότητα σε mAh. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/8/20] Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Reddit από τον χρήστη viper_on_fire, η μπαταρία του DualSense θα κρατάει 3-4 περισσότερες ώρες από αυτή του DualShock 4.

Το δημοσίευμα έχει αφαιρεθεί, ωστόσο η πληροφορία έχει διατηρηθεί online. Η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι πιθανό να υπάρξει, μιας και η νέα lightbar του DualSense είναι αρκετά πιο μικρή. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι το DualSense μάλλον δεν θα συνεργάζεται με το PlayStation VR. Επίσης, το touchpad θα έχει καλύτερη ανταπόκριση και θα είναι πιο clicky, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

 

 

Η ίδια φήμη αναφέρει ότι τα L1 και R1 θα δίνουν την αίσθηση των trigger buttons και τα L2 και R2 θα είναι ακόμη πιο σκληρά στο πάτημα, κατασκευή που χρησιμοποιείται και στα χειριστήρια του Xbox One. Επίσης, το DualSense αναμένεται να είναι πιο άνετο από το DualShock 4.

[UPDATE: 12/8/20 - Νέα φήμη για 50% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας] Οι πρώτες φωτογραφίες του DualSense controller διέρρευσαν στο Twitter από τον χρήστη @Galaxy666, ο οποίος μάλιστα πρόσθεσε ότι η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 1560 mAh, σχεδόν διπλάσια από τα 800 mAh του DualShock 4. Μετέπειτα εκδόσεις του DualShock 4 είχαν χωρητικότητα mAh. Ο συγκεκριμένος χρήστης εργάζεται σε εταιρεία που προμηθεύει τις κατασκευάστριες εταιρείες με περιφερειακά για κονσόλες.

 

 

Ο Galaxy666 ανέφερε επίσης ότι τα κουμπιά στο DualSense πατιούνται πολύ πιο ευχάριστα από του DualShock 4. Επίσης, η απτική ανατροφοδότηση είναι πολύ πιο ευχάριστη και άνετη στο DualSense.

Το PS5 θα κυκλοφορήσει το διάστημα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2020. Η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά σύμφωνα με φήμες αυτό θα γίνει μέσα στον Αύγουστο.

Δείτε το PS5 event Ιουνίου και συζητήστε για την νέα κονσόλα της Sony σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification