Ειδήσεις Κονσόλες Η Microsoft κυκλοφόρησε βίντεο επίδειξης του Xbox Series S

Η Microsoft κυκλοφόρησε βίντεο επίδειξης του Xbox Series S

Wednesday, 09 Sep 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Γιάννης Παπαργυρίου  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/83/55/01/xbox5-79-1599665096.jpg
 

Η Microsoft κυκλοφόρησε βίντεο επίδειξης του Xbox Series S

Αναδεικνύει τις τεχνικές δυνατότητες του hardware της επερχόμενης κονσόλας νέας γενιάς.

Η Microsoft κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου επιδεικνύει τις δυνατότητες του hardware της επερχόμενης κονσόλας νέας γενιάς της, Xbox Series S.

Το εκτενές βίντεο αναλύει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Series S, τα οποία είναι ως επί το πλείστον παρόμοια με αυτά της Series X. Παρόμοια αρχιτεκτονική CPU, αρχιτεκτονική velocity που διαχειρίζεται την προτεραιότητα κατά τη φόρτωση και ray tracing μέσω DirectX. Η βασική διαφορά, σύμφωνα με την Microsoft, είναι ότι η Series X είναι σχεδιασμένη για αναλύσεις 4Κ, ενώ η Series S για αναλύσεις 1440p με upscaling σε 4Κ.

Μέρη του βίντεο αναδεικνύουν ξεχωριστές ιδιότητες της κονσόλας. Μια σύγκριση στη φόρτωση του The Outer Worlds δείχνει το Xbox Series S να φορτώνει ένα save σε 12 δευτερόλεπτα, ενώ το Xbox One S χρειάζεται 53 δευτερόλεπτα. Τόσο η Sony όσο και η Microsoft έχουν κάνει τους χρόνους φόρτωσης κεντρικό σημείο της εκστρατείας προώθησης των επερχόμενων κονσολών τους, χάρη στους SSD που αυτές εμπεριέχουν.

Το βίντεο δείχνει επίσης την ιδιότητα Quick Resume, καθώς το σύστημα αλλάζει ανάμεσα σε διάφορα games το ένα μετά το άλλο. Δείχνει αλλαγή ανάμεσα σε τέσσερα games, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει μέχρι πόσα θα υποστηρίζει η σχετική ιδιότητα. Αντίστοιχη ιδιότητα έχει και η Sony για το PS5. Τέλος, στο βίντεο φαίνεται το multiplayer του Gears 5 στα 120 frames το δευτερόλεπτο. Αν και το Gears 5 είναι παιχνίδι της τωρινής γενιάς κονσολών, η Microsoft έχει ορίσει τα 120 frames το δευτερόλεπτο ως στόχο της για το frame rate των games σε κονσόλες νέας γενιάς.

Το Xbox Series X και το Xbox Series S θα είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία από τις 22 Σεπτεμβρίου και θα κυκλοφορήσουν στις 10 Νοεμβρίου με κόστος 500 ευρώ.

Διαβάστε επίσης την ανακοίνωση σχετικά με το Xbox Game Pass που θα περιέχει συνδρομή EA Play και συζητήστε για τις κονσόλες νέας γενιάς της Microsoft στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification