Ειδήσεις Κονσόλες Remedy για το Xbox Series S: "Από τεχνικής άποψης θα έχουμε θέμα"

Remedy για το Xbox Series S: "Από τεχνικής άποψης θα έχουμε θέμα"

Thursday, 10 Sep 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/af/3e/6f/xbox-series-sGW-55-1599736823.jpg
 

Remedy για το Xbox Series S: "Από τεχνικής άποψης θα έχουμε θέμα"

Δύσκολο το development λόγω των low specs και του optimization.

O senior technical producer της Remedy εκφράζει την ανησυχία του για το optimization ανάμεσα σε κονσόλες διαφορετικής ισχύος.

Ο Sasan Sepehr, senior technical producer της Remedy σχολίασε την επιβεβαίωση της Microsoft για το Xbox Series S. Συγκεκριμένα δήλωσε: ‘’ Ως καταναλωτής, είναι κάτι που λατρεύω. Ως developer βλέπω προβλήματα’’.

Ο Sepehr ξεκαθάρισε ότι η ανησυχία του σχετίζεται με το optimization το οποίο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα για την ανάπτυξη games στο Xbox Series S. Πάντως όταν η συγκεκριμένη κονσόλα ήταν απλά φήμη πολλοί developers δεν είδαν με καλό μάτι την ανάπτυξη μιας κονσόλας πιο αδύναμης από τις υπόλοιπες. Ο σκεπτικισμός είχε να κάνει με την ανάπτυξη των games αφού το πιο αδύνατο μηχάνημα μπορεί να είναι το όριο και να κρατά πίσω τα specs των δυνατότερων κονσολών.

 

 

Ενώ οι σκέψεις σχετικά με την ισχύ της κάθε κονσόλας και τα θέματα που μπορεί αυτή να εγείρει στην ανάπτυξη των games είναι βάσιμη, η Microsoft έχει δηλώσει ότι ο επεξεργαστής του Series S θα είναι ίδιος με αυτό του Series X, λίγο πιο under-clocked. Βέβαια το Series S θα έχει μικρότερη RAM, χαμηλότερο bandwidth της RAM και πιο αδύναμη κάρτα γραφικών.

Η Microsoft είναι σίγουρη ότι τα χαρακτηριστικά του Xbox Series S μπορούν να επιτύχουν ανάλυση 1440p και δεν θα είναι εμπόδιο στο frame rate ή γενικά στον τρόπο που οι εταιρείες θα αναπτύσσουν games γι΄ αυτό. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό για να δούμε αν ευσταθούν οι ανησυχίες του Sepehr.

Το Xbox Series S και το Xbox Series Χ θα κυκλοφορήσουν στις 10 Νοεμβρίου, με το πρώτο να κοστίζει 300 ευρώ και το δεύτερο 500 ευρώ.

Δείτε τα χαρακτηριστικά των Xbox Series S/X και συζητήστε γι΄ αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification