Ειδήσεις Κονσόλες Sony: "Σκεφτήκαμε να κυκλοφορήσουμε PS5 με χαμηλότερα specs"

Sony: "Σκεφτήκαμε να κυκλοφορήσουμε PS5 με χαμηλότερα specs"

Friday, 18 Sep 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fe/14/57/PS5-Box-Art-35-1600444914.jpg
 

Sony: "Σκεφτήκαμε να κυκλοφορήσουμε PS5 με χαμηλότερα specs"

Δεν το έκαναν γιατί το θεώρησαν "προβληματικό".

Ο Jim Ryan, πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment, δήλωσε ότι η Sony σκεφτόταν να κυκλοφορήσει ένα PS5 με χαμηλότερες προδιαγραφές, αλλά τελικά εναντιώθηκε στην ιδέα, γιατί θεώρησε ότι η κονσόλα θα δημιουργούσε προβλήματα.

Ο Ryan πρόσθεσε ότι σέβεται "την απόφαση κάθε ανταγωνιστή και την φιλοσοφία του. Σίγουρα η τιμή είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Αν δείτε ιστορικά την gaming βιομηχανία, το να δημιουργήσεις μια φθηνή κονσόλα είναι κάτι που δεν είχε επιτυχημένα αποτελέσματα στο παρελθόν. Σκεφτήκαμε αυτή την επιλογή και είδαμε κι άλλους επικεφαλείς που επιχείρησαν κάτι τέτοιο και είδαν πόσο προβληματικό ήταν. Οι χρήστες θέλουν να πιστέψουν ότι αγόρασαν κάτι που είναι τεχνολογία του μέλλοντος και που δεν θα είναι ξεπερασμένο σε 2-3 χρόνια. Θέλουν να έχουν πίστη ότι αν αγοράσουν νέα τηλεόραση για την κονσόλα τους ότι η κονσόλα τους θα υποστηρίξει μια νέα 4K τηλεόραση."

Η διαφορά τιμής έχει να κάνει στο ότι ενώ τα PS5 και Xbox Series X κοστίζουν 500 ευρώ, το PS5 Digital κοστίζει 400 ευρώ και το Xbox Series S 300 ευρώ. Οι φθηνότερες κονσόλες δεν έχουν blu-ray drive, αλλά το Xbox Series S έχει επιπλέον και υποδεέστερες προδιαγραφές.

Το PS5 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου και θα κοστίζει 500 ευρώ. Το PS5 Digital χωρίς blu-ray drive θα κοστίζει 400 ευρώ.

Δείτε όλα τα games του PS5, τις τιμές των περιφερειακών και τι ισχύει για το backwards compatibility.

Συζητήστε για το PlayStation 5 σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 19/09/2020 08:54
Ίσως είναι καλύτερα που δεν έφτιαξαν κονσόλα με μικρότερη ισχύ και λιγότερα χρήματα εννοείται.Όλα θα φανούν όταν κυκλοφορήσουν επιτέλους οι κονσόλες.
Notification