Ειδήσεις Κονσόλες Η Sony ετοιμάζει αναβάθμιση για το Playstation Store εν όψει του ερχομού του PS5

Η Sony ετοιμάζει αναβάθμιση για το Playstation Store εν όψει του ερχομού του PS5

Saturday, 17 Oct 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου   | (1 σχόλιο)
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
New Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a0/02/a4/sony-ps-store-kentriki-46-1602259041.jpg
 

Η Sony ετοιμάζει αναβάθμιση για το Playstation Store εν όψει του ερχομού του PS5

Η ιαπωνική εταιρία το επιβεβαίωσε επίσημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/10/20] Τo PS5 θα κυκλοφορήσει επίσημα μέσα σε ένα μήνα και ακόμη η Sony δεν έχει αποκαλύψει το user interface της next-gen κονσόλας.

Σύμφωνα λοιπόν με το PushSquare, η Sony έχει ενημερώσει τις εταιρείες ανάπτυξης για ένα επερχόμενο update στο Playstation Store που λέγεται ότι θα περιλαμβάνει μόνο games για τα PS4 και PS5. Αυτό σημαίνει ότι στο νέο PS Store οι χρήστες δεν θα μπορούν να αγοράζουν ψηφιακά games για PS3, PS5 και PS Vita. Το νέο Playstation Store θα είναι επίσης διαθέσιμο μέσω των smartphone καθώς και στο διαδίκτυο. Εάν η αναφορά αποδειχθεί αληθινή οι εφαρμογές, τα themes και τα avatars δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα μέσω των κινητών.

Το νέο PlayStation Store πιθανότατα θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική με πριν ωστόσο, τώρα που πρόκειται η next-gen κονσόλα να είναι εξοπλισμένη με SSD, ορισμένες νέες τροποποιήσεις και βελτιώσεις σίγουρα θα βοηθούσαν στη δημιουργία μιας εξαιρετικά ομαλής εμπειρίας για τους χρήστες.

[UPDATE: 17/10/20 - Σύντομα θα ξεκινήσει η λειτουργία του] Η Sony επιβεβαίωσε ότι σύντομα θα αναβαθμίσει το PlayStation Store.

Η Sony έστειλε emails σε μερικούς χρήστες του PlayStation, επιβεβαιώνοντας ότι το καινούργιο και αναβαθμισμένο PlayStation Store θα λειτουργεί από τις 21-26 Οκτωβρίου και στις 28 Οκτωβρίου θα αρχίσει και η λειτουργία του στα κινητά. Όπως είχαμε ακούσει και προηγουμένως, το καινούργιο store δεν θα περιλαμβάνει PS3, PS Vita ούτε PSP games. Ακόμα, δεν θα μπορείτε να βρείτε εφαρμογές, θέματα και avatars σε καμία από τις προαναφερθείσες πλατφόρμες, όπως και στο PS4.

Τα games του PS4 θα συνεχίσουν να υπάρχουν και στο καινούργιο store και φυσικά σε αυτό θα προστεθούν τα games του PS5, όταν αυτό κυκλοφορήσει. Ακόμα, θα καταργηθεί το wishlisting, επομένως ότι έχετε στην λίστα σας θα χαθεί με την αναβάθμιση του store. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αν η Sony ετοιμάζει κάποιο καινούργιο σύστημα για wishlist. Κάθε κονσόλα από αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω, θα συνεχίσει να έχει το δικό της store, το οποίο θα είναι προσβάσιμο μέσω της ίδιας κονσόλας. Εκεί θα μπορείτε να συνεχίσετε να αγοράζετε games, εφαρμογές, avatars και θέματα για την κονσόλα σας.

Διαβάστε για το PlayStation Plus Collection του PS5 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 10/10/2020 08:44
Ήταν καιρός να αναβαθμιστεί το μαγαζί της Σόνυ και να προσφέρει ίσως περισσότερες προσφορές.
Notification