Ειδήσεις Κονσόλες Phil Spencer: "Το Xbox Series S θα κάνει περισσότερες πωλήσεις από το Series X"

Phil Spencer: "Το Xbox Series S θα κάνει περισσότερες πωλήσεις από το Series X"

Saturday, 17 Oct 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας   | (1 σχόλιο)
Σταμάτης Καράμπογας
New Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/04/ea/56/phil-xbxo-47-1602940311.jpg
 

Phil Spencer: "Το Xbox Series S θα κάνει περισσότερες πωλήσεις από το Series X"

Κύριος παράγοντας η τιμή.

Οι next-gen κονσόλες της Microsoft, τα Xbox Series X και S, θα κυκλοφορήσουν σε λίγες εβδομάδες. Οι δύο κονσόλες διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους, τόσο στην ισχύ όσο και στην τιμή, ωστόσο ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, περιμένει ότι η πιο αδύναμη κονσόλα θα τα πάει καλύτερα.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ο Phil Spencer δήλωσε ότι το Xbox Series X θα τα πάει καλύτερα στην αρχή, αλλά αυτό θα αλλάξει στην πορεία όπου η εταιρία θα μπορέσει να προμηθεύσει τις αλυσίδες καταστημάτων με περισσότερες κονσόλες. Ο Spencer δήλωσε ότι : ”Πιστεύω ότι στη διάρκεια αυτής της γενιάς κονσολών, το Xbox Series S θα έχει καλύτερες πωλήσεις, γιατί η τιμή θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση των καταναλωτών.”

Ακόμα, ο Spencer πιστεύει ότι η κυριαρχία μιας next-gen κονσόλας, είτε της Microsoft, είτε της Sony, θα εξαρτηθεί από την ικανότητα των εταιριών να προμηθεύουν τα καταστήματα με κονσόλες. Ο Spencer λέει ότι οι πρώτοι αγοραστές θα αδειάζουν τα ράφια των καταστημάτων πιο γρήγορα από ότι αμφότερες οι εταιρίες θα μπορούν να τα ξαναγεμίσουν.

Όσον αφορά την διαφορά ισχύς μεταξύ του Xbox Series X και S, ο Spencer είπε ότι κατανοεί τα σχόλια των εταιριών ανάπτυξης που ανησυχούν για την μειωμένη RAM του Series S, ωστόσο έφερε ως παράδειγμα τα PC, λέγοντας ότι τα games μπορούν να κάνουν εύκολα scale σε τόσα PC με διαφορετικά specs. Επίσης, ανέφερε το γεγονός ότι το Series S μερικές φορές φορτώνει πιο γρήγορα τα games από ότι το X, λόγω της μικρότερης ανάλυσης των assets που χρησιμοποιεί για τα games.

Τα Xbox Series X και S θα κυκλοφορήσουν στις 10 Νοεμβρίου με τιμές στα 500 και 300 ευρώ αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα για τα Xbox Series X και S και συζητήστε για τις νέες κονσόλες της Microsoft στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 19/10/2020 10:28
Θα τα δούμε όλα στην κυκλοφορία.Εκεί θα φανούν όλα .
Notification