Ειδήσεις Κονσόλες Dualsense Unboxing video

Dualsense Unboxing video

Saturday, 24 Oct 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/70/11/c8/dualsense-unbox-10-1603543353.jpg
 

Dualsense Unboxing video

Μια πρώτη ματιά στο next-gen χειριστήριο του PS5.

Πολλοί influencers στην Αμερική παρέλαβαν τα PS5 τους, ωστόσο δεν είδαμε κάτι πέρα από το κουτί της νέας κονσόλας.

Ένας YouTuber ωστόσο, έκανε unboxing το χειριστήριο της next-gen κονσόλας της Sony. Μπορούμε να δούμε ότι το Dualsense είναι μεγαλύτερο από το DualShock 4 και φαίνεται να έχει μια πιο “premium” αίσθηση, συγκριτικά με τα DualShock. Επίσης, φαίνεται πως το Dualsense δεν μπορεί να δουλέψει στο PS4, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Το PS4 Pro ανιχνεύει το χειριστήριο σαν συσκευή, ωστόσο δεν μπορεί να δουλέψει. Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω:

Φυσικά, δεν μπορούμε να ξέρουμε το πως θα νιώθει στα χέρια μέχρι να το πιάσουμε και να αφιερώσουμε αρκετές ώρες στο gaming με αυτό, ωστόσο, εμφανισιακά το άσπρο το κάνει να φαίνεται πιο μινιμαλιστικό και πιο “φουτουριστικό”. Επίσης, χαρακτηριστικά όπως το “haptic feedback” δεν είναι ακόμα διαθέσιμα, επομένως πρέπει να δούμε πως η Sony θα αξιοποιήσει το νέο της χειριστήριο.

Το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για τα PS5 που έστειλε η Sony σε δημοσιογράφους και συζητήστε για την next-gen κονσόλα της Sony στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 25/10/2020 07:53
Δεν βλέπω μεγάλες διαφορές σε σχέση με το παλιό χειριστήριο .
Notification