Ειδήσεις Κονσόλες Phil Spencer: "Απολογούμαι στο κόσμο για τις ελλείψεις αποθεμάτων που θα υπάρχουν στην αγορά για τα Xbox Series X/S"

Phil Spencer: "Απολογούμαι στο κόσμο για τις ελλείψεις αποθεμάτων που θα υπάρχουν στην αγορά για τα Xbox Series X/S"

Thursday, 29 Oct 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου   | (1 σχόλιο)
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/19/ea/c6/phil-spencer-apologizes-kentriki-68-1603978149.jpg
 

Phil Spencer: "Απολογούμαι στο κόσμο για τις ελλείψεις αποθεμάτων που θα υπάρχουν στην αγορά για τα Xbox Series X/S"...

Η ζήτηση είναι αρκετά μεγάλη.

Οι κονσόλες Xbox Series X/S πρόκειται να εξαντληθούν φέτος και για αυτό ο υπεύθυνος της Microsoft για το Xbox, Phil Spencer, ζήτησε προκαταβολικά συγγνώμη από τον κόσμο.

Σε μια εμφάνιση του Phil Spencer στο podcast Dropped Frames, ο ίδιος ανέφερε ότι η ζήτηση των next-gen κονσόλων θα ξεπεράσει την προσφορά για τις next-gen κονσόλες για φέτος. Οι ελλείψεις αποθεμάτων θα συνεχίσουν να υπάρχουν για μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία των Xbox Series X/S.

Ο Phil Spencer πιο αναλυτικά δήλωσε: "Γνωρίζουμε στην Microsoft ποια θα είναι η δυνατότητα προσφοράς της εταιρείας μας για τις νέες next-gen κονσόλες. Θα έχουμε σίγουρα περισσότερη ζήτηση από ότι θα μπορούμε να προσφέρουμε. Θέλω να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη στο κόσμο για αυτό. Το είδαμε με τις προπαραγγελίες, πόση ενέργεια υπήρχε και βγήκαμε εκτός αποθέματος σε μερικές ώρες, κάτι που είναι αρκετά ατυχές. Νομίζω ότι για μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία των κονσόλων θα έχουμε περισσότερη ζήτηση από ότι μπορούμε να προσφέρουμε". Δείτε παρακάτω το podcast με την συνέντευξη.

Σε μια δήλωση του στο GameReactor, ο Phil Spencer, ανέφερε: "Θα προβλέψω ότι και εμείς και η Sony θα πουλήσουμε κάθε κονσόλα που κατασκευάζουμε για το 2020".

Τα Xbox Series X και Series S θα κυκλοφορήσουν στις 10 Νοεμβρίου. Αναμείνατε το σχετικό review από το GameWorld.

Διαβάστε περισσότερα για τα Xbox Series X και S και συζητήστε για τις next-gen κονσόλες της Microsoft στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 30/10/2020 08:24
Ότι και να κάνει κανείς πάντα θα υπάρχουν ελλείψεις. Το θέμα είναι πως το διαχειρίζεται η εταιρεία όλο αυτό
Notification