Κονσόλα Game Boy λειτουργεί μετά από βομβιστική επίθεση

Hot
Κονσόλα Game Boy λειτουργεί μετά από βομβιστική επίθεση

Κονσόλα Game Boy λειτουργεί μετά από βομβιστική επίθεση

Το εξωτερικό της συσκευής έχει λιώσει όμως το Tetris φορτώνει κανονικά.

Το Nintendo Game Boy είναι μία από τις σημαντικότερες κονσόλες στην ιστορία του gaming, καθώς ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού, έχει αποκτήσει κάποια στιγμή μία από τις εκδόσεις του.

Μπορεί η τεχνολογία να γίνεται συνεχώς λεπτότερη, ελαφρότερη και ακόμα πιο ευλύγιστη, όμως σε πολλές περιπτώσεις αυτό σημαίνει μείωση της ανθεκτικότητας. Οι παλιές συσκευές πολλές φορές θεωρούνται ανθεκτικότερες λόγω των υλικών κατασκευής τους και αυτό ίσως επιβεβαιώνεται από την σημερινή είδηση που αφορά μία κονσόλα Nintendo Game Boy, η οποία, σύμφωνα με αναφορά του DualShockers επιβίωσε από βομβιστική επίθεση στον πόλεμο του κόλπου, ή αλλιώς στον πόλεμο του Ιράκ.

bombed gameboy

Ο πόλεμος του κόλπου διήρκησε από το 1990 έως το 1991 στην μέση ανατολή και μέσα σε αυτό το διάστημα, ένα Nintendo Game Boy βρισκόταν σε αμερικάνικο στρατώνα με το οποίο έπαιζε ο στρατιωτικός ίατρος Stephan Scoggins εν ώρα υπηρεσίας. Δυστυχώς μία βόμβα χτύπησε τον στρατώνα προκαλώντας μεγάλη πυρκαγιά και καταστρέφοντας τα πάντα συμπεριλαμβανομένου του Nintendo Game Boy του Stephan Scoggins, ή τουλάχιστον έτσι νόμισε ο ίδιος. Ο Scoggins έστειλε επιστολή στην Nintendo ζητώντας από την εταιρεία να του επισκευάσει ή έστω να του αντικαταστήσει το Nintendo Game Boy καθώς ήταν ένα από τα λιγοστά αντικείμενα που επιβίωσαν από την πυρκαγιά. Οι τεχνικοί της Nintendo θεώρησαν την συσκευή κατεστραμμένη, καθώς το εξωτερικό της φαινόταν λιωμένο και διαλυμένο, όμως αποφάσισαν να εισάγουν μία κασέτα Tetris για πλάκα. Προς έκπληξη τους, η συσκευή λειτουργούσε και έτρεχε το Tetris κανονικά.

Παρά το ότι το εξωτερικό είχε λιώσει η συσκευή ανοίγει και τα κουμπιά select και start λειτουργούν κανονικά. Η εταιρεία έστειλε νέα συσκευή στον Scoggins και κράτησε αυτή που επιβίωσε από τον πόλεμο, τοποθετώντας την μέχρι και σήμερα στο Rockefeller Center στην Νέα Υόρκη με την επιγραφή "Αυτό το Game Boy χτυπήθηκε σε βομβιστική επίθεση στον πόλεμο του κόλπου. Λειτουργεί ακόμα!".

ΔΙαβάστε για τον modder που έφτιαξε Wii στο μέγεθος GameBoy και συζητήστε για την ιστορική κονσόλα της Nintendo στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 27/11/2020 17:47
Gameboy αθάνατο .Ατελείωτες ώρες παιχνιδιού με την κονσόλα αυτή και τα εκπληκτικά παιχνίδια της.
Notification