Ειδήσεις Κονσόλες Το PS5 σας επιτρέπει να κάνετε pin κάποιο website στην οθόνη σας ενώ ταυτόχρονα παίζετε

Το PS5 σας επιτρέπει να κάνετε pin κάποιο website στην οθόνη σας ενώ ταυτόχρονα παίζετε

Friday, 27 Nov 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8c/30/1c/ps5-right-side-news-main-76-1606486551.jpg
 

Το PS5 σας επιτρέπει να κάνετε pin κάποιο website στην οθόνη σας ενώ ταυτόχρονα παίζετε

Θα μπορείτε να βλέπετε walkthroughs και σειρές ενώ κάνετε level up.

Σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις της Sony, το PS5, δεν έχει web browser, σύμφωνα με νέες αναφορές όμως, η λειτουργία υπάρχει στην κονσόλα, όμως είναι κρυμμένη.

Στο παράδειγμα που δίνεται παρακάτω ο χρήστης έχει ανοιχτό το GameWorld.gr στο δεξιά μέρος της οθόνης του, ενώ το παιχνίδι συνεχίζει να τρέχει κανονικά στα αριστερά.

ps5 right side news

Ένας τρόπος να πάρετε πρόσβαση στον web browser είναι να στείλετε ένα μήνυμα σε κάποιον φίλο σας ή κάποιο πρόσωπο της οικογενείας σας στο PlayStation Network με ένα hyperlink. Από εκεί μπορείτε να πατήσετε στο link και να σερφάρετε στο internet. Όταν είστε έτοιμοι να κάνετε "pin" το website που θέλετε, απλώς πατήστε το κουμπί Options και πατήστε Pin to Side. Μπορείτε να επιλέξετε το αν η σελίδα θα εμφανίζεται στα αριστερά ή τα δεξιά του video game που παίζετε.

Αυτό μπορεί να λειτουργήσει και με βίντεο του YouTube, οπότε αν για παράδειγμα θέλετε να παρακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο walkthrough ή να δείτε κάποια σειρά ή οτιδήποτε άλλο ενώ ταυτόχρονα παίζετε, αυτό είναι εφικτό. Φαίνεται μία πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργία που θα λύσει τα χέρια αρκετών.

Δείτε το review του PS5 από το GameWorld.gr και συζητήστε για την νέα κονσόλα της Sony στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 27/11/2020 17:29
Μια πολύ καλή λειτουργία η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε ταυτόχρονα και κάποια εκπομπή καθώς παίζουμε. Πολύ χρήσιμο.
Notification