Ειδήσεις Κονσόλες Κερδοσκόποι πουλάνε φωτογραφίες του PS5 στο eBay

Κερδοσκόποι πουλάνε φωτογραφίες του PS5 στο eBay

Saturday, 28 Nov 2020  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας   | (2 σχόλια)
Σταμάτης Καράμπογας
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/67/21/e0/ps5-ebay-67-1606566112.jpg
 

Κερδοσκόποι πουλάνε φωτογραφίες του PS5 στο eBay

Ενώ άλλοι πουλάνε άδεια χαρτόκουτα.

Το eBay προειδοποιεί τους scammers που πουλάνε φωτογραφίες του PlayStation 5.

Από τότε που το PS5 μπήκε στην αγορά, οι καταναλωτές έτρεξαν σε site όπως το eBay ώστε να αγοράσουν την next-gen κονσόλα της Sony. Μαζί με τους καταναλωτές ωστόσο, έτρεξαν και οι κερδοσκόποι, οι οποίοι εκτός από το να πουλάνε την κονσόλα σε τιμή δυο και τρεις φορές υψηλότερη, πλέον πουλάνε και φωτογραφίες του PS5.

Το eBay δήλωσε τα εξής πάνω σε αυτό το θέμα: “Καταδικάζουμε αυτούς τους καιροσκόπους για τις απόπειρές τους να παραπλανήσουν τους καταναλωτές. Έχουμε ξεκινήσει να αφαιρούμε όλες τις καταχωρήσεις που πουλάνε φωτογραφίες του PS5. Για κάθε αγορά και ειδικότερα για αντικείμενα που είναι limited ή έχουν πολύ υψηλή τιμή, οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Οι καταναλωτές που έλαβαν κάποιο αντικείμενο που δεν είναι όπως περιγραφόταν, μπορούν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων μέσω του eBay Money Back Guarantee.”

Πολλοί χρήστες στο eBay πούλαγαν φωτογραφίες του PS5 και έκαναν πλειστηριασμούς για αυτές. Ένας τίτλος έγραφε “Brand New Sony PlayStation V5 White 2020 Photo” και στην περιγραφή: “Σημειώστε ότι πρόκειται μόνο για μια φωτογραφία. Η αποστολή θα γίνει μέσα σε 2-3 εργάσιμες και θα λάβετε ένα μια A4 εικόνα του PS5, όχι επιστροφές χρημάτων.” Ενώ άλλοι αποφάσισαν να πουλήσουν άδεια χαρτόκουτα με τον τίτλο “PS5”. Η συγκεκριμένη καταχώρηση έγραφε “Πουλάω μια καλλιτεχνική αναπαράσταση της ζωής μου χωρίς το PS5, τόσο άδεια όσο είναι και το κουτί.”

Διαβάστε ακόμα για την ομάδα κερδοσκόπων που αγόρασε 3.400 PS5 και συζητήστε για το PS5 στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 29) 28/11/2020 17:25
Δε γίνονται αυτά ! Το θέμα είναι πως υπάρχουν κοροϊδα που τις αγοράζουν.
#2 ashbringer (Level 25) 29/11/2020 07:55
Όπως έχουμε ξαναπεί τέτοιες αγγελίες θα πρέπει να κατεβαίνουν άμεσα και να διαγράφονται. Επίσης θα πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες προειδοποιήσεις στους χρήστες που τις ανεβάζουν.
Notification