Project Scarlett: Η τιμή

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Project Scarlett: Η τιμή

Project Scarlett: Η τιμή

Θα εξαρτηθεί από τους δασμούς του Donald Trump στην Κίνα.

Ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox της Microsoft, έκανε δηλώσεις για την τιμή του νέου Xbox (Project Scarlett).

Ο Spencer είπε ότι ο σχεδιασμός της κονσόλας δεν θα είναι συνηθισμένος και δεν έχει ακόμη καθοριστεί πλήρως, αν και στα περισσότερα σημεία ο ίδιος γνωρίζει πως θα είναι, κάτι που "η Microsoft θα δείξει σε κάποια χρονική στιγμή". Η κονσόλα έχει καθοριστεί σχεδιαστικά αλλά η τελική της, πραγματική μορφή, δεν είναι ακόμα έτοιμη. Θα είναι πάντως "κάτι cool και νέο" πρόσθεσε, κλέβοντας σαφώς ατάκες από την Χριστιάνα Θάνου.

Η τιμή του Scarlett
Αφού διευκρίνισε το αυτονόητο, ότι το "Scarlett" είναι μια προσωρινή ονομασία για το νέο Xbox, ο Spencer έκανε δηλώσεις σχετικά με την τιμή της κονσόλας η οποία όπως είπε "θα είναι σημαντικός παράγοντας καθώς η Microsoft έχει μια τιμή κατά νου την οποία δεν θέλει να γνωστοποιήσει. Ενδέχεται όμως να αλλάξει από διάφορους παράγοντες και ένας από αυτούς είναι οι δασμοί του Donald Trump από την Κίνα". Ο άλλος μάλλον θα είναι η εξέλιξη του hardware μέχρι τότε.

Οι δασμοί του Trump σημαίνουν ένα 25% φόρο σε ηλεκτρονικές συσκευές και σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και τα games, οι οποίες δέχονται εισαγωγή προς την Αμερική, σε μια προσπάθεια τα ηλεκτρονικά να κατασκευάζονται στην Αμερική. Ακόμα κι έτσι όμως το κόστος συμφέρει από την Κίνα, σπάνια υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές για χώρες και οι δασμοί θα περάσουν μάλλον στους χρήστες.

Το Xbox (Project Scarlett) θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2020 με τίτλο λανσαρίσματος μεταξύ άλλων το Halo Infinite.

Διαβάστε ακόμη για τις δηλώσεις Phil Spencer σχετικά με τις Sony και Activision που έλειψαν από την E3.

Δείτε αναλυτικά όλες τις ανακοινώσεις της Microsoft από την Ε3 2019 και συζητήστε για αυτές στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 22/06/2019 21:00
Και τα πολιτικά "παιχνίδια" ξεκινάνε η με άλλα λογία λανσαρονται.
Notification