Νέα ταινία Dune

Wednesday, 20 Mar 2019  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b7/eb/d8/paul-atreides-2-93-1486305148.jpg
 

Νέα ταινία Dune

Στο cast περιλαμβάνονται οι Jason Momoa και Dave Bautista και το soundtrack θα επιμεληθεί ο Hans Zimmer. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 5/2/17] Το Dune του Frank Herbert αποτελεί μια σειρά από νουβέλες που ξεκίνησε την δεκαετία του ’60 και έλαβε παγκόσμια αναγνώριση με την ταινία Dune τo 1984 (του David Lynch) και τα video games που ξεκίνησαν από τα Dune και Dune II (το εξαιρετικό RTS της Westwood) το 1992.

Η ομώνυμη ταινία επιστρέφει και την σκηνοθεσία της ευτυχώς για όλους μας θα αναλάβει ο Denis Villeneuve, του εξαιρετικού Arrival, του Sicario και του επερχόμενου Blade Runner 2049. Όλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες του κινηματογραφικού site Variety. Πέρα από την ταινία ετοιμάζεται και μια τηλεοπτική σειρά. Σε όλα αυτά τα projects, ανάμεσα στην ομάδα παραγωγών ανήκει και ο Brian Herbert, γιος του συγγραφέα Frank Herbert.

Σύμφωνα με την γνωστή σε πολλούς από εμάς ιστορία του Dune, βρισκόμαστε στον ομώνυμο εικονικό πλανήτη, που περιβάλλεται από άμμο. Οι λαοί που ζουν σε αυτόν μάχονται για την επιβίωση. Το νερό είναι πολύτιμο αγαθό, ενώ στον πλανήτη κρύβονται κίνδυνοι, όπως τα γιγάντια πεινασμένα σκουλήκια τα οποία ζουν κάτω από την άμμο και βγαίνουν στην επιφάνεια μόνο για να καταπιούν…πολλά στρέμματα γης με ανθρώπους και οχήματα. Πρωταγωνιστής είναι ο Paul Atreides, της ομώνυμης φατρίας.

[UPDATE: 20/3/19] Όπως αναφέρει το THR, το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει σημαντικές ανακοινώσεις που αφορούν την επερχόμενη ταινία Dune.

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν αρκετά "δυνατά" ονόματα που θα αποτελούν το cast της ταινίας, όπως οι Dave Bautista, Rebecca Ferguson, καθώς και οι Jason Momoa, Oscar Isaac, Josh Brolin, Zendaya, David Dastmalchian, Stephen Henderson, Charlotte Rampling, Javier Bardem και Chang Chen. Επιπλέον, το soundtrack της ταινίας θα αναλάβει ο περίφημος συνθέτης Hans Zimmer.

Αναμένουμε περαιτέρω εξελίξεις σχετικά με την ταινία Dune, η οποία θα έχει πολύ δρόμο μπροστά της.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 06/02/2017 16:19
Το Dune είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα με πολύ μεγάλη ιστορία.Αρκετά βιβλία,games,σε ιρές και ταινίες βγήκαν απο τον κόσμο τoυ Dune.Μέχρι στιγμής έχουμε ένα πολύ καλό όνομα σκηνοθέτη.Μακάρ ι να δούμε και ανάλογο καστ και να έχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Notification