Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Τηλεοπτική σειρά Sly Cooper

Τηλεοπτική σειρά Sly Cooper

Friday, 03 Aug 2018  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b6/c4/0d/sly-cooper-tv-series-91-1497558434.jpg
 

Τηλεοπτική σειρά Sly Cooper

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση 15/6/2017] Η Sony και η Γαλλική εταιρεία Technicolor Animation Productions θα συνεργαστούν για να φέρουν τον Sly Cooper στην τηλεόραση, σε μια νέα σειρά.

Για τους σκοπούς της συνεργασίας αυτής, η έδρα όπου θα στεγαστεί το όλο εγχείρημα θα βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ και συγκεκριμένα στην εταιρεία PGS, brand manager σειρών κινουμένων σχεδίων για μικρές ηλικίες, η οποία θα διαμορφώσει το τελικό τρίγωνο συνεργασίας.

"Εδώ και 15 χρόνια από όταν και πρωτοκυκλοφόρησε στο PS2, ο Sly Cooper αποτελεί μία από τις πιο αξιοσημείωτες σειρές των κονσολών PlayStation. Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τον Sly στη μικρή οθόνη ώστε να τον γνωρίσει μια ολόκληρη γενιά." δήλωσε ο Asad Qizilbash, Senior Director του τμήματος Marketing των games της Sony.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε το cast των voice actors αλλά ούτε και την πλοκή της τηλεοπτικής σειράς.

[UPDATE: 3/8/18 - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας] Ο αγαπημένος ήρωας επιστέφει τον Οκτώβρη.

Η σειρά θα διαθέτει 52 επεισόδια διάρκειας 11 λεπτών το καθένα, θα κάνει χρήση CGI animation, ενώ το κοινό στο οποίο θα απευθύνεται αφορά ηλικίες 6 έως 10 ετών. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν ξέρουμε κατά πόσο θα ισχύσει καθώς οι fans του ήρωα έχουν πλέον ενηλικιωθεί.

Σύμφωνα με την PGS Entertainment «η σειρά θα ακολουθήσει τις περιπέτειες ενός ακαταμάχητα χαρισματικού ρακούν, ενός συγχρόνου Ρομπέν των δασών, ο οποίος επαναφέρει τη δικαιοσύνη στην πόλη του μία κλεψιά τη φορά. Με τη μίξη χιούμορ, δράσης και ενός αξέχαστου καστ χαρακτήρων, η σειρά Sly Cooper θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία».
 

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία Sly Cooper, όπως και το review Sly Cooper: Thieves in time. Συζητήστε για τα games στο cinema σε αυτο το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification