Ταινία Mega Man

Thursday, 20 Jul 2017  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Manos   | (1 σχόλιο)
Manos

Manos  

Workstorm.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/68/fb/70/Mega-Man-35-1500567921.jpg
 

Ταινία Mega Man

Υπογράφουν σκηνοθέτες και σεναριογράφοι.

Τον Σεπτέμβριο του 2015 ξεκίνησε μια προεργασία για την υλοποίηση της ταινίας Mega Man από την 20th Century Fox και την Chernin Entertainment.

Σήμερα, σύμφωνα με φήμες, το σενάριο και την σκηνοθεσία της ταινίας Mega Man θα αναλάβουν οι σκηνοθέτες των Catfish και Paranormal Activity 3 και 4. Πρόκειται για τους Henry Joost και Ariel Schulman που βρίσκονται ήδη σε τελικές διαπραγματεύσεις με την Fox, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Άραγε θα δούμε τον συμπαθή ήρωα στο Hollywood; Θα αναμένουμε για την επίσημη ανακοίνωση. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν η ταινία θα έχει ηθοποιούς ή αν θα είναι animated.

Δείτε επίσης το Mega Maker με το οποίο φτιάχνετε τα δικά σας levels. Συζητήστε για την ταινία Mega Man σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 21/07/2017 10:14
Μακάρι παιδιά να δούμε κάτι αξιόλογο.Το καλό πάντως είναι ότι έχουν στραφεί προς την βιομηχανία των games και μέσω του κινηματογράφου βλέπουμε αγαπημένα μας παιχνίδια στην μεγάλη οθόνη πλέον.
Notification