Ταινία Neuromancer

Friday, 11 Aug 2017  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μαρίνος Τζώτζης   | (1 σχόλιο)
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0b/72/a0/neuromancer-movie-75-1502448318.jpg
 

Ταινία Neuromancer

Θα την σκηνοθετήσει ο Tim Miller του Deadpool.

To βιβλίο και μετέπειτα video game Neuromancer φαίνεται πως θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη με σκηνοθέτη τον Tim Miller του Deadpool.

To Neuromancer είναι ένα βιβλίο από τον William Gibson και θεωρείται ως ένα από τα βιβλία με τη μεγαλύτερη επιρροή στο cyberpunk ως είδος γενικότερα. Δημοσιεύτηκε το 1984 και έγινε γρήγορα μια underground επιτυχία. Το Neuromancer διηγείται την ιστορία ενός hacker ο οποίος προσλαμβάνεται από έναν άγνωστο χρηματοδότη για να εκπληρώσει μια σχεδόν αδύνατη αποστολή. To 1988, το Neuromancer έγινε video game το οπoίο δανειζόταν πολλά στοιχεία από το βιβλίο αλλά δεν είχε την ίδια ιστορία.

Η τωρινή απόπειρα δεν είναι και η πρώτη ώστε να δημιουργηθεί μια ταινία βασισμένη στο βραβευμένο βιβλίο. Οι σκηνοθέτες Chris Cunningham και Chuck Russell δούλευαν με μια διαφορετική έκδοση του σεναρίου μέχρι το 2007, ενώ η ταινία φάνηκε να είναι πιο κοντά στην προβολή της στους κινηματογράφους το 2010 όταν προσελήφθη ο Vincenzo Natali. Η εκδοχή του Natali προχωρούσε μέχρι τα τέλη του 2013 χωρίς να έχουμε κάποιο νεότερο από τότε. Αυτή τη φορά η ταινία επανέρχεται με σκηνοθέτη τον Tim Miller του Deadpool και αυτή τη φορά μοιάζει να είναι πιο κοντά από ποτέ στην ολοκλήρωση της.

Διαβάστε για το Cyberpunk 2077 και συζητήστε για την ταινία Neuromancer σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 12/08/2017 10:07
Έχω διαβάσει το βιβλίο και είναι εκπληκτικό.Μακά ρι να γίνει σωστή μεταφορά και στην οθόνη.
Notification