Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Τηλεοπτική σειρά Hitman

Τηλεοπτική σειρά Hitman

Wednesday, 15 Nov 2017  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/62/fe/67/hitman-tv-series-24-1510754631.jpg
 

Τηλεοπτική σειρά Hitman

Από την δημιουργό και σεναριογράφο των ταινιών John Wick.

Σύμφωνα με το Deadline, η IO Interactive θα συνεργαστεί με το τηλεοπτικό δίκτυο FOX και το Hulu για την δημιουργία μιας τηλεοπτικής σειράς βασισμένης στο σύμπαν των Hitman.

Το σενάριο θα επιμεληθεί ο Derek Kolstad, ο δημιουργός και σεναριογράφος των ταινιών δράσης John Wick που έχουν ως πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves. Όπως αναφέρει το Deadline, στόχος των παραγωγών είναι να παραμείνουν όσο πιο κοντά γίνεται στο αυθεντικό σενάριο των Hitman, εν αντιθέσει με τις ταινίες που είχαν βασιστεί εν μέρει σε αυτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια πηγή σημειώνει πως θα αναπτυχθούν δύο νέα Hitman games, αν και η IO Interactive έχει ως τώρα ανακοινώσει μόνο το ένα εξ αυτών.

Θυμηθείτε το review του GameWorld για το Hitman και δείτε πώς θα ήταν το 1998 μέσω του demake του 98Demake. Διαβάστε επίσης για την νέα ταινία Super Mario και συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά Hitman στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 15/11/2017 16:39
Ο Derek Kolstad έφτιαξε ένα αξιόλογο John Wick.Για μένα δεν θα έπρεπε να υπάρχει δεύτερο μέρος διότι στο δεύτερο μέρος ο χαρακτήρας έμοιαζε να είναι στα χαμένα και ο σκηνοθέτης προσπαθούσε να γεμίσει την ταινία με άχρηστες σκηνές προκειμένου να πιάσει τη διάρκεια που ήθελε.Έχει τη δυνατότητα να φτιάξει ένα δυνατό Hitman αρκεί να προσέξει πάρα πολύ την ιστορία και το βάθος του χαρακτήρα και πάνω απο όλα να τιμήσει την σειρά των games της IO που όλοι αγαπάμε.
Notification