Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Ταινίες μικρού μήκους για το Detroit: Become Human

Ταινίες μικρού μήκους για το Detroit: Become Human

Friday, 25 May 2018  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a3/9a/18/detroit-chloe-movie-58-1527259602.jpg
 

Ταινίες μικρού μήκους για το Detroit: Become Human

Δύο ακόμα σύντομες ταινίες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/5/18] Η Sony κυκλοφόρησε μία live-action ταινία μικρού μήκους για το Detroit: Become Human.

Η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Detroit: Become Human πλησιάζει και η Sony, σε συνεργασία με την Quantic Dream φροντίζει να τονώνει το hype για το Adventure τους με άφθονο περιεχόμενο. Αυτή την φορά, πρόκειται για την παρουσίαση μίας live-action ταινίας μικρού μήκους που μεταφέρει τον κόσμο του Detroit: Become Human στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Το παραπάνω βίντεο γυρίστηκε φυσικά με πραγματικούς ανθρώπους και παρουσιάζει μία πολύ ρεαλιστική απεικόνιση των όσων αναμένεται να δούμε στο νέο exclusive του PS4.

Το Detroit: Become Human θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου αποκλειστικά για το PS4.

[UPDATE: 23/5/18 - Νέα ταινία μικρού μήκους] Η Sony κυκλοφόρησε και την ευρωπαϊκή ταινία μικρού μήκους για το Detroit: Become Human.

Σε αυτήν θα δείτε πως κατασκευάζονται τα ανδροειδή, σε...ζωντανή σύνδεση με ένα εικονικό δελτίο ειδήσεων του Detroit στο μέλλον.

[UPDATE 2: 25/5/18 - Δύο ακόμα ταινίες] Κυκλοφόρησαν δύο νέες ταινίες μικρού μήκους για το Detroit: Become Human.

Η μεγάλη κυκλοφορία του Detroit: Become Human έφτασε και η Sony φρόντισε να παρουσιάσει στο κοινό της δύο ακόμα ταινίες μικρού μήκους με θέμα το Cinematic Adventure της. Τα δύο βίντεο ονομάζονται Chloe και Hold, όπως και οι χαρακτήρες που πρωταγωνιστούν σε αυτά, και μας παρουσιάζουν διάφορα γεγονότα στον κόσμο του παιχνιδιού, αλλά και την αντιμετώπιση των androids από την μεριά των ανθρώπων.

Διαβάστε το preview του Detroit: Become Human και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 


Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification