Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Τηλεοπτική σειρά με anime για το Ingress

Τηλεοπτική σειρά με anime για το Ingress

Tuesday, 10 Jul 2018  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0b/d1/f5/ingress-anime-tv-series-21-1531247492.jpg
 

Τηλεοπτική σειρά με anime για το Ingress

Οι developers του Pokemon Go στο Netflix.

Το Ingress αποτέλεσε το πρώτο παιχνίδι που καθιέρωσε την Niantic και την Augmented Reality τεχνολογία, η οποία αξιοποιήθηκε και στο Pokemon Go. Σας έβαζε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο factions και να προσπαθήσετε να κάνετε hack τα αντίπαλα towers τα οποία βρίσκονταν σε τοποθεσίες στον πραγματικό κόσμο.

Μετά από συμφωνία της Niantic με το Netflix, το Ingress θα γίνει τηλεοπτική σειρά με anime, σε συνεργασία με τον Ιαπωνικό τηλεοπτικό σταθμό Fuji TV, που θα αναλάβει την παραγωγή και σκηνοθεσία της σειράς. Character designer θα είναι ο Takeshi Honda, art director του Neon Genesis Evangelion, με τον Yuhei Sakuragi του Neon Genesis Impacts να αναλαμβάνει χρέη σκηνοθέτη.

Το σενάριο θα καλύπτει μια περιοχή που βρίσκεται εκτός παιχνιδιού αλλά θα σχετίζεται με την ιστορία του Ingress, ενώ παράλληλα θα ανοίξει τον δρόμο για το Ingress Prime, ένα reboot με τη μορφή μεγάλου update που θα αλλάξει εξ' ολοκλήρου τον τωρινό client. Στη σειρά θα γνωρίσετε γνωστούς χαρακτήρες και καταστάσεις, ειδικά αν έχετε παίξει το παιχνίδι, μόνο που όσα θα δείτε θα έχουν περισσότερο τον χαρακτήρα ενός reboot, μιας και θα έχουμε να κάνουμε νε anime. Πιο συγκεκριμένα, οι ήρωες Makoto και Sarah θα ψάχνουν έναν τρίτο χαρακτήρα, τον Jack. Οι τρεις τους βιώνουν τον πόλεμο ανάμεσα στους Enlightened και στην Resistance, ενώ παράλληλα προσπαθούν να ξεσκεπάσουν μία ύπουλη οργάνωση που κάνει πειράματα σε ανθρώπους. Γενικά η πλοκή έχει προσαρμοστεί στα Ιαπωνικά πρότυπα.

Η τηλεοπτική σειρά Ingress και το Ingress Prime θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο, το δεύτερο για Android και iOS.

Διαβάστε περισσότερα για το Ingress και το Ingress Prime συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification