Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Ταινία Uncharted μικρού μήκους με τον Nathan Fillion

Ταινία Uncharted μικρού μήκους με τον Nathan Fillion

Tuesday, 17 Jul 2018  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c7/bc/1a/uncharted-movie-fan-made-96-1531757140.jpg
 

Ταινία Uncharted μικρού μήκους με τον Nathan Fillion

Δηλώσεις από τον πρωταγωνιστή. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/718] Ο Καναδός συναριογράφος Allan Ungar (Gridlocked, Tapped Out) δοκίμασε την τύχη του ως σκηνοθέτης στο YouTube και μάλιστα με το ιδανικότερο concept ταινίας μικρού μήκους.

Έπεισε τον συμπολίτη του και γνωστό ηθοποιό του Hollywood Nathan Fillion (του Serenity και της τηλεοπτικής σειράς Castle) να πρωταγωνιστήσει ως Nathan Drake! Το αποτέλεσμα είναι μια σύντομη ταινία δράσης που μας κρατάει σε αγωνία μέχρι το τέλος. Περιέχει πολλά στοιχεία από την σειρά Uncharted και μένει πιστή στο κλίμα της.

Δείτε την στο YouTube:

[UPDATE: 17/7/18 - Δηλώσεις από τον πρωταγωνιστή] Ο Nathan Fillion εξήγησε το πώς βρέθηκε στον ρόλο του Nathan Drake.

Σε συνέντευξή του στο Kotaku, ο ηθοποιός Nathan Fillion μοιράστηκε διάφορες λεπτομέρειες που είχαν να κάνουν με την συμμετοχή του ίδιου στην σύντομη ταινία Uncharted. Σε αυτήν είδαμε τον αγαπημένο σε όλους Nathan Drake σε μία πολύ σύντομη περιπέτεια, η οποία ξεπερνά ήδη τα 1.2 εκατομμύρια views. Συγκεκριμένα ο Fillion υποστήριξε ότι η ιδέα της παραγωγής αυτής ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια όταν ο ίδιος συναντήθηκε με τον Alex Lebovici, τον παραγωγό της ταινίας δηλαδή ο οποίος τον γνώρισε στον μετέπειτα σκηνοθέτη και συμπατριώτη του Allan Ungar.

Ο Ungar δήλωνε τότε φανατικός υποστηρικτής της σειράς Uncharted και μετά την συνάντησή τους πριν λίγους μήνες αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ανάπτυξή της τον περασμένο Μάιο. Το αποτέλεσμα ήταν μία ταινία 14 λεπτών χωρίς καμία υποστήριξη από τις Sony ή Naughty Dog. Ο Fillion ξεκαθάρισε πως δεν θα έχει κανέναν ρόλο στην πραγματική ταινία που βρίσκεται υπό την εποπτεία της Sony ή οποία σύμφωνα με αναφορές θα έχει τον Tom Holland για πρωταγωνιστή της.

Οι Fillion και Ungar θέλησαν μαζί να δείξουν μία εικόνα του πως θα ήταν το αγαπημένο Action-Adventure στην γιγαντοοθόνη. Μάλιστα ισχυρίστηκε πως η περίπτωσή του ήταν μία από τις επιλογές για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της κανονικής ταινίας, πράγμα που δεν συνέβη. Μάλιστα είπε πως πέτυχαν τον στόχο τους με την σύντομη ταινία, ενώ χαριτολογώντας δήλωσε πως ανά πάσα στιγμή το τηλέφωνό του είναι ανοικτό για κάποια πρόταση.

Πέραν από την ταινία Uncharted, ο Fillion μίλησε και για το Destiny 2: Forsaken στο τρέιλερ του οποίου βλέπουμε τον χαρακτήρα Cayde-6 να πεθαίνει. Ο Fillion επιβεβαίωσε για τον αγαπημένο του χαρακτήρα πως δεν μπόρεσε να καλύψει την φωνή του αφού αυτό τον ρόλο είχε αναλάβει εξαρχής ο Nolan North. Γενικά, παντού βρίσκει τον Nathan Drake μπροστά του.

Δείτε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για την ταινία Uncharted και συζητήστε περισσότερα για αυτήν στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification