Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Ταινία μικρού μήκους Power Rangers με χαρακτήρες από το Street Fighter

Ταινία μικρού μήκους Power Rangers με χαρακτήρες από το Street Fighter

Monday, 15 Oct 2018  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/42/21/54/ryu-street-fighter-power-rangers-1-1532101631.jpg
 

Ταινία μικρού μήκους Power Rangers με χαρακτήρες από το Street Fighter

Κυκλοφόρησε και επίσημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/7/18] Ο Ryu και η Chun-Li του Street Fighter πρωταγωνιστούν σε ταινία με τους Power Rangers.

Σε μία ταινία μικρού μήκους με θέμα τους Power Rangers είχαμε μία απρόσμενη παρουσία. Αυτή βασίζεται στην πλοκή του Power Rangers: Legacy Wars, ενός παιχνιδιού για κινητά. Όλα φαίνονταν φυσιολογικά μέχρι να κάνουν την εμφάνισή τους ο Ryu και η Chun-Li από την σειρά Street Fighter, οι οποίοι καλέστηκαν στον κόσμο των Rangers, προτού δούμε τον Ryu να μεταμορφώνεται σε Ryu Ranger.

Στην ουσία, αποτελεί συνέχεια της ταινίας του 2017, βλέποντας την Rita Repulsa να μολύνει το Morphin Grid με έναν ιό που εηρεάζει ολόκληρη την γενιά των Rangers. Ο Tommy, ο πράσινος Ranger είναι ο μόνος που γλιτώνει και προσπαθεί να σώσει τους πάντες. Το παιχνίδι από την άλλη από την άλλη, αποτελεί ένα team-based Fighting, εξού και η παρουσία του Ryu σε αυτό. Οι κινήσεις των χαρακτήρων είναι τριών τύπων και συγκεκριμένα έχουν την μορφή του πέτρα-ψαλίδι-χαρτί για το αποτέλεσμα της μάχης. Στο παιχνίδι έχουν ήδη εισαχθεί οι Ryu, Guile, Chun-Li, Akuma, Cammy και Bison, ωστόσο στην ταινία βλέπουμε μόνο τους Ryu, Chun-Li και Bison.

[UPDATE: 15/10/18 - Κυκλοφόρησε στο YouTube] Δείτε την ταινία μικρού μήκους με τους χαρακτήρες από τα Street Fighter και Power Rangers.

Το ξύλο πέφτει βροχή σε αυτό το indie cross-over.

Διαβάστε το review του Street Fighter V: Arcade Edition και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification