Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Τηλεοπτική σειρά Vampyr

Τηλεοπτική σειρά Vampyr

Saturday, 18 Aug 2018  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (2 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/66/74/4a/vampyr-tb-show-71-1534608325.jpg
 

Τηλεοπτική σειρά Vampyr

Ανακοινώθηκε από την Dontnod, σε συνεργασία με την 20th Century Fox.

Η Dontnod Entertainment ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στον κόσμο του Vampyr.

Μπορεί να πέρασαν μόλις δύο μήνες από την κυκλοφορία του Action-Adventure/Action RPG Vampyr, η Dontnod όμως φαίνεται πως θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με το σύμπαν του παιχνιδιού. Αν και όλοι περίμεναν ότι αυτό θα γίνει μέσω ενός sequel, η εταιρεία ανάπτυξης θέλει να εκμεταλλευτεί το πλούσιο lore του παιχνιδιού δημιουργώντας μια τηλεοπτική σειρά.

Συνεργάτης της Dontnod σε αυτό το εγχείρημα θα είναι το Fox21 της 20th Century Fox, ενώ την ευθύνη της παραγωγής θα έχει η DJ2 Entertainment, η οποία θυμίζουμε ότι έχει αναλάβει να μεταφέρει και το Life is Strange στην μικρή οθόνη μέσω μιας ομώνυμης σειράς. Ο Oskar Guilbert, διευθύνων σύμβουλος της Dontnod Entertainment, δήλωσε σχετικά: “[Η τηλεοπτική σειρά Vampyr] θα λειτουργήσει ως ένας νέος και συναρπαστικός τρόπος ώστε οι fans του παιχνιδιού και όλοι οι υπόλοιποι να απολαύσουν την πλούσια ιστορία του Vampyr. Ανυπομονούμε για να δούμε πως η ταλαντούχα ομάδα της Fox21 θα φέρει στην τηλεόραση το σκοτεινό και ατμοσφαιρικό κόσμο του παιχνιδιού”.

Διαβάστε το review του Vampyr από την Χριστιάνα Θάνου και συζητήστε για την τηλεοπτική σειρά Vampyr στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Astro (Level 17) 19/08/2018 22:57
Νομίζω η μόδα των βαμπίρ τουλάχιστον σε ταινίες και σειρές "πέθανε" μετά τις ταινίες των Twilight.
#2 geololj (Level 28) 20/08/2018 15:23
Quoting Astro:
Νομίζω η μόδα των βαμπίρ τουλάχιστον σε ταινίες και σειρές "πέθανε" μετά τις ταινίες των Twilight.

Τα βαμπίρ δε πεθαίνουν ρε, εκτός και αν ξεχαστούν και κάνουν ηλιοθεραπεία σε καμια παραλία :P
Notification